Scoici arse în bulion de mentă cu mazăre și roșii prăjite

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați scoici arse în bulion de mentă cu mazăre și roșii prăjite. Îți urmărești silueta? Această rețetă prietenoasă fără gluten, primară și FODMAP are 234 calorii, 20g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 3,43 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de mazăre mică, ulei de măsline, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este destul de bun. Încercați Scoici arse cu mentă, mazăre și slănină, Scoici arse cu mentă, mazăre și slănină, și Scoici arse cu bulion de dovleac și alune prăjite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți roșiile, tăiați-le pe jumătate pe lungime și așezați-le, tăiate cu părțile în sus, într-o tigaie lată de 9 inci.
Se presară ușor cu sare, piper și zahăr. Tăiați mărunt suficient din frunzele de mentă pentru a face 2 linguri; se amestecă cu 1/2 lingură ulei de măsline. Se amestecă amestecul pe părțile tăiate ale roșiilor.
Stropiți uniform cu restul de 1/2 lingură de ulei.
Coaceți într-un cuptor obișnuit sau cu convecție de 400 până se rumenesc deasupra, aproximativ 1 oră. (Dacă sucurile de tigaie încep să se înnegrească, adăugați câteva linguri de apă în tigaie.)
Între timp, măsurați 2 căni de bulion. Într-un blender sau robot de bucătărie, învârtiți mazărea, frunzele de mentă rămase și cât de mult din bulion este necesar pentru a procesa până la omogenizare.
Se toarnă într - o tigaie de 2 până la 3 litri și se adaugă restul de 2 căni de bulion.
Clătiți și scurgeți scoicile; se usucă.
Se presară ușor cu sare și piper. Setați o tigaie antiaderentă de 10 până la 12 inci la foc mediu-mare și adăugați unt; când abia începe să se rumenească, așezați scoici, cu fața plată în jos, în tigaie. Gatiti pana se rumeneste bine, aproximativ 2 minute; întoarceți-vă bine pe alte părți și gătiți până când scoicile sunt opace, dar încă cu aspect umed în centru (tăiate pentru a testa), cu 2 până la 3 minute mai mult. Între timp, aduceți bulionul de mazăre-mentă la foc mic la foc mare, aproximativ 4 minute.
Transferați scoicile în mod egal în boluri de supă largi și puțin adânci.
Adăugați restul de 1/4 cană de bulion și vinul în tigaie; întoarceți focul la mare și amestecați des pentru a elibera bucăți rumenite până când se reduce la aproximativ 1/3 cană, 2 până la 4 minute.
Puneți 2 jumătăți de roșii pe scoici în fiecare castron, turnați bulion fierbinte de mazăre-mentă în mod egal în jurul scoicilor.
Stropiți sosul de vin peste roșii și garnisiți bolurile cu crenguțe de mentă.
Vin recomandat: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir
Scoicile pot fi asociate cu Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir. Chardonnay și chenin blanc sunt chibrituri excelente pentru scoici la grătar sau prăjite. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte mezeluri, încercați un pinot noir ușor răcit. Ai putea încerca Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay]()
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat și parfumat de fructe albe și tropicale compensate de ușoare nuanțe de pâine prăjită. Pe cerul gurii, acesta arată un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniată de o aciditate proaspătă și structura corpului mediu, cu o impresie de ansamblu de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină pe o notă subtilă prăjită.