Scoici arse cu șalotă și cremă de nucă de cocos

Scoici arse cu șalotă și cremă de nucă de cocos
Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 143 calorii, 1g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați lapte de cocos, șalotă, scoici de mare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Supă de conopidă Curry-citrice cu scoici arse și șalotă crocantă, Scoici arse cu sos de lămâie de nucă de cocos, și Risotto Thailandez Cu Nucă De Cocos Cu Scoici Arse pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, cu un mixer la viteză mare, bateți crme frache și laptele de cocos până se formează vârfuri moi. Acoperiți și răciți în timp ce pregătiți șalotă și scoici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte De CocosLapte De Cocos
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
2
Într - o tigaie antiaderentă de 8 până la 10 inci la foc mediu, amestecați șalotele în ulei până când sunt crocante și aurii, 6 până la 10 minute. Cu o lingură cu fante, transferați pe un prosop de hârtie pentru a se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
TigaieTigaie
3
Clătiți scoicile și uscați-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
4
Presărați ambele părți cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
5
Adăugați scoici într-un singur strat în tigaie (nu este nevoie să vă spălați) și gătiți, rotind o dată, până se rumenesc pe ambele părți și abia opace, dar totuși cu aspect umed în centru (tăiat pentru a testa), 3 până la 4 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Se lasă să se răcească la temperatura camerei, aproximativ 5 minute.
7
Aranjați scoici pe un platou și acoperiți fiecare cu aproximativ 2 lingurițe de nucă de cocos crme frache.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Nucă De CocosNucă De Cocos
8
Se presară în mod egal cu șalotă prăjită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă

Vin recomandat: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir

Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru scoici. Chardonnay și chenin blanc sunt chibrituri excelente pentru scoici la grătar sau prăjite. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte mezeluri, încercați un pinot noir ușor răcit. Ai putea încerca Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
"Chardonnay-ul nostru Indian Wells oferă un caracter atrăgător de fructe tropicale tipic siturilor calde, cum ar fi panta Wahluke. Îmi plac aromele coapte de ananas și butterscotch ale acestui Chardonnay și textura bogată, cremoasă. Încercați-l cu scoici, scampi sau paste cu sosuri bogate."- Bob Bertheau
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista