Scoici arse cu șalotă și cremă de nucă de cocos
Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 143 calorii, 1g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați lapte de cocos, șalotă, scoici de mare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Supă de conopidă Curry-citrice cu scoici arse și șalotă crocantă, Scoici arse cu sos de lămâie de nucă de cocos, și Risotto Thailandez Cu Nucă De Cocos Cu Scoici Arse pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron, cu un mixer la viteză mare, bateți crme frache și laptele de cocos până se formează vârfuri moi. Acoperiți și răciți în timp ce pregătiți șalotă și scoici.
Într - o tigaie antiaderentă de 8 până la 10 inci la foc mediu, amestecați șalotele în ulei până când sunt crocante și aurii, 6 până la 10 minute. Cu o lingură cu fante, transferați pe un prosop de hârtie pentru a se scurge.
Clătiți scoicile și uscați-le.
Presărați ambele părți cu sare și piper.
Adăugați scoici într-un singur strat în tigaie (nu este nevoie să vă spălați) și gătiți, rotind o dată, până se rumenesc pe ambele părți și abia opace, dar totuși cu aspect umed în centru (tăiat pentru a testa), 3 până la 4 minute în total.
Se lasă să se răcească la temperatura camerei, aproximativ 5 minute.
Aranjați scoici pe un platou și acoperiți fiecare cu aproximativ 2 lingurițe de nucă de cocos crme frache.
Se presară în mod egal cu șalotă prăjită.