Scoici Arse Cu Unt Brun, Capere Și Migdale Prăjite
Această rețetă servește 4 și costă 1,67 USD pe porție. O porție conține 433 calorii, 6g de proteine, și 45g de grăsime. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și pescatarian dieta. Un amestec de unt, ulei de măsline, sare grosieră și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Orecchiette În Unt Brun Cu Nuci De Pin Prăjite, Capere Și Cu, Scoici arse cu unt brun de cidru, și Scoici Arse Cu Porumb Dulce, Edamame Și Unt Brun pentru rețete similare.
Scoicile pot fi asociate cu Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir. Chardonnay și chenin blanc sunt chibrituri excelente pentru scoici la grătar sau prăjite. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte mezeluri, încercați un pinot noir ușor răcit. Vinăria Laguna Russian River Chardonnay cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 29 de dolari pe sticlă.