Scoici arse cu sos de ghimbir de citrice
Această rețetă servește 4 și costă 1,08 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 63 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ulei de arahide, ulei de susan prăjit, ghimbir și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Încercați Salată de rucola de citrice cu scoici prăjite, Supă de conopidă Curry-citrice cu scoici arse și șalotă crocantă, și Scoici Arse Cu Cremă De Usturoi-Ghimbir pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți 1 linguriță de ulei de susan într-o tigaie mare din fontă sau grea la foc mare.
Adăugați ceapa; saut 1 minut sau până când se ofilesc.
Scoateți din tigaie; pune deoparte.
Adăugați restul de 1 linguriță de ulei de susan și ulei de arahide în tigaie. Se usucă scoicile cu prosoape de hârtie; se presară cu 1/8 linguriță sare.
Adăugați scoici în tigaie; gatiti 2 minute sau pana se rumenesc. Întoarceți scoicile; reduceți căldura la mediu și gătiți 1 minut sau până când scoicile sunt gata.
Scoateți scoicile din tigaie; păstrați cald.
Adăugați suc de portocale, mirin, suc de lămâie, sos de soia, ghimbir, ardei roșu și restul de 1/8 linguriță de sare în tigaie; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 3 minute.
Combinați 1 linguriță de apă și amidon de porumb; se amestecă în sos. Gatiti 30 de secunde sau pana cand sosul incepe sa se ingroase.
Adăugați scoici în tigaie; aruncați pentru a acoperi. Se acoperă cu ceapă.