Scoici arse cu sos de ghimbir de citrice

Scoici arse cu sos de ghimbir de citrice
Această rețetă servește 4 și costă 1,08 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 63 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ulei de arahide, ulei de susan prăjit, ghimbir și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Încercați Salată de rucola de citrice cu scoici prăjite, Supă de conopidă Curry-citrice cu scoici arse și șalotă crocantă, și Scoici Arse Cu Cremă De Usturoi-Ghimbir pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți 1 linguriță de ulei de susan într-o tigaie mare din fontă sau grea la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De SusanUlei De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați ceapa; saut 1 minut sau până când se ofilesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
3
Scoateți din tigaie; pune deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați restul de 1 linguriță de ulei de susan și ulei de arahide în tigaie. Se usucă scoicile cu prosoape de hârtie; se presară cu 1/8 linguriță sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De ArahideUlei De Arahide
Ulei De SusanUlei De Susan
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
TigaieTigaie
5
Adăugați scoici în tigaie; gatiti 2 minute sau pana se rumenesc. Întoarceți scoicile; reduceți căldura la mediu și gătiți 1 minut sau până când scoicile sunt gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Scoateți scoicile din tigaie; păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Adăugați suc de portocale, mirin, suc de lămâie, sos de soia, ghimbir, ardei roșu și restul de 1/8 linguriță de sare în tigaie; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De PortocaleSuc De Portocale
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Ardei RoșuArdei Roșu
Sos De SoiaSos De Soia
GhimbirGhimbir
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Combinați 1 linguriță de apă și amidon de porumb; se amestecă în sos. Gatiti 30 de secunde sau pana cand sosul incepe sa se ingroase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
SosSos
ApăApă
9
Adăugați scoici în tigaie; aruncați pentru a acoperi. Se acoperă cu ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie

Vin recomandat: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir

Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru scoici. Chardonnay și chenin blanc sunt chibrituri excelente pentru scoici la grătar sau prăjite. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte mezeluri, încercați un pinot noir ușor răcit. Rochioli Estate Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 42 de dolari pe sticlă.
Rochioli Estate Chardonnay
Rochioli Estate Chardonnay
Acest vin este un bun exemplu al caracteristicilor unice din proprietatea Rochioli și valea râului rus. Aromele de măr copt, fructe tropicale, alune și o notă de condiment se combină cu aromele bogate de mere și aciditatea crocantă.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate6
Revista