Această rețetă fără gluten și primară servește 4 și costă $1.98 pe portie. O porție conține 238 calorii, 9g de proteine, și 21g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de scoici, oțet de vin de orez, șalotă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Scoici arse pe varză de Bruxelles rasă și Pancetta crocantă, Scoici arse cu varză de Bruxelles și slănină, și Scoici prăjite cu varză de Bruxelles prăjită și vinetă de alune.
Instrucțiuni
1
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie de 12 inci la foc mediu-mare până când strălucește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Lipii Naan, Tăiate în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Salam Tare, Tăiat Julienne
2
Adăugați pancetta și gătiți, amestecând, până când cea mai mare parte a grăsimii este redată și începe să fie crocantă, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala
3
Adăugați șalotă și varză de Bruxelles, condimentați cu sare și piper și gătiți, amestecând, până se rumenesc, aproximativ șase minute. Se amestecă oțetul, răzuind orice bucăți maro, apoi se transferă pe o farfurie și se lasă deoparte. Ștergeți tigaia cu un prosop de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
2 Livre Cartofi Mici Yukon Sau Albi, Tăiați în Jumătate
Frișcă Suplimentară Groasă
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Salam Tare, Tăiat Julienne
4
Se usucă scoicile și se condimentează generos cu sare și piper. Întoarceți tigaia la foc mediu-mare și adăugați unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Livre Cartofi Mici Yukon Sau Albi, Tăiați în Jumătate
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
1/3 Kilogram Felii Subțiri (dar Nu Ras) De Prosciutto Di Parma Sau Pancetta
Echipamente pe care le vei folosi
Salam Tare, Tăiat Julienne
5
Se încălzește până la subsisurile spumante, apoi se adaugă scoicile și se lasă să gătească fără să se miște până se rumenesc pe prima parte, 2 până la 3 minute. Întoarceți, readuceți amestecul de varză de Bruxelles să se încălzească și continuați să gătiți până când scoicile abia sunt fierte, cu aproximativ 2 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
Scallops funcționează foarte bine cu Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir. Chardonnay și chenin blanc sunt chibrituri excelente pentru scoici la grătar sau prăjite. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte mezeluri, încercați un pinot noir ușor răcit. Castelul Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay vin cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.