Scoici arse cu bucăți de Prosciutto
Pentru 19 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 25 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 10. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, piper măcinat, prosciutto și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Fettuccine cu scoici arse și prosciutto, Salată rasă cu bucăți de Prosciutto, și Macaroane cu cinci brânzeturi cu bucăți de Prosciutto.
Instrucțiuni
Pregătiți grătarul pentru gătit direct la foc mediu (350 până la 232°).
Îndepărtați și aruncați mușchiul lateral mic și dur care ar putea fi lăsat pe fiecare scoică. Periați ușor scoicile cu ulei și condimentați uniform cu sare și piper.
Periați grătarele de gătit curate. Prăjiți prosciutto-ul la foc mediu direct, cu capacul deschis, până când carnea se rumeneste pe margini și devine crocantă, 1 până la 3 minute, rotind o dată sau de două ori.
Scoateți de pe grătar și lăsați să se răcească. Tăiați aproximativ prosciutto în bucăți.
Grătiți scoicile la foc mediu direct, cu capacul închis cât mai mult posibil, până când este doar opac în centru, 4 până la 6 minute, rotind o dată sau de două ori.
Într-o cratiță mică la foc mediu, încălziți sosul marinara. Pentru a servi, împărțiți sosul marinara uniform între patru farfurii. Aranjați trei scoici deasupra.
Se ornează cu prosciutto tocat și ierburi proaspete.