Scoici arse cu bucăți de Prosciutto

Scoici arse cu bucăți de Prosciutto
Pentru 19 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 25 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 10. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, piper măcinat, prosciutto și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Fettuccine cu scoici arse și prosciutto, Salată rasă cu bucăți de Prosciutto, și Macaroane cu cinci brânzeturi cu bucăți de Prosciutto.

Instrucțiuni

1
Pregătiți grătarul pentru gătit direct la foc mediu (350 până la 232°).
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
2
Îndepărtați și aruncați mușchiul lateral mic și dur care ar putea fi lăsat pe fiecare scoică. Periați ușor scoicile cu ulei și condimentați uniform cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Ulei De GătitUlei De Gătit
3
Periați grătarele de gătit curate. Prăjiți prosciutto-ul la foc mediu direct, cu capacul deschis, până când carnea se rumeneste pe margini și devine crocantă, 1 până la 3 minute, rotind o dată sau de două ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
4
Scoateți de pe grătar și lăsați să se răcească. Tăiați aproximativ prosciutto în bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
5
Grătiți scoicile la foc mediu direct, cu capacul închis cât mai mult posibil, până când este doar opac în centru, 4 până la 6 minute, rotind o dată sau de două ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
6
Scoateți din grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
7
Într-o cratiță mică la foc mediu, încălziți sosul marinara. Pentru a servi, împărțiți sosul marinara uniform între patru farfurii. Aranjați trei scoici deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos MarinaraSos Marinara
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
8
Se ornează cu prosciutto tocat și ierburi proaspete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ierburi ProaspeteIerburi Proaspete
ProsciuttoProsciutto
9
Se servește cald.

Vin recomandat: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir

Scallops funcționează foarte bine cu Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir. Chardonnay și chenin blanc sunt chibrituri excelente pentru scoici la grătar sau prăjite. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte mezeluri, încercați un pinot noir ușor răcit. Un vin pe care l-ai putea încerca este Lapis Luna Chardonnay. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
Lapis Luna Chardonnay
Lapis Luna Chardonnay
Coajă de portocală, ananas copt, pâine prăjită și vanilie pe nas. Corpolent, proaspăt și plin de viață, cu piersici albe luxuriante și arome de mere coapte care duc la un finisaj sărat cu unt.
DificultateNormal
Gata În10 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Revista