Scoici aburite cu slănină, roșii și spanac

Scoici aburite cu slănină, roșii și spanac
Scoicile aburite cu slănină, roșii și spanac ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 327 calorii, 14g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru $2.24 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Un amestec de spanac pentru copii, fulgi de ardei, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este bun. Încercați Scoici aburite cu slănină și bere, Scoici Japoneze (Scoici Aburit Sake), și Scoici Aburite pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti slanina intr - o oala grea de 5 pana la 6 litri la foc moderat, amestecand ocazional, pana cand incepe sa se rumeneasca, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Adăugați fulgi de ceapă, usturoi și ardei roșu și gătiți, amestecând ocazional, până când ceapa este aurie, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
3
Adăugați roșiile și gătiți, amestecând ocazional, până când încep să se descompună și sosul se îngroașă ușor, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
SosSos
4
Creșteți căldura până la moderat, apoi adăugați scoici și aduceți la fierbere, acoperite. Gatiti, acoperit, amestecand ocazional, pana cand scoicile se deschid larg, aproximativ 6 minute (aruncati scoicile care nu se deschid dupa 10 minute). Se amestecă spanacul și se gătește până se ofilesc, aproximativ 1 minut. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
SpanacSpanac
ScoiciScoici

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Scoicile funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Trentadue la Storia Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Trentadue La Storia Chardonnay
Trentadue La Storia Chardonnay
Chardonnay 2014, Coasta Sonoma, este tipic pentru soiul cu arome de mere, piersici albe și citrice. Cu mai mult timp în sticlă arome nuanțate de nucșoară, pâine prăjită ușoară și vanilie vin să se joace împreună cu sugestia de ananas și lămâi coapte Meyer. Senzația gurii este clară și restrânsă, cu mineralitate clară și puritate a fructelor. Bogat, elegant și frumos echilibrat.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate27
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista