Scoici aburite cu cârnați italieni picante și fenicul

Rețeta scoici aburite cu cârnați italieni picante și fenicul este gata în aproximativ 30 de minute și este cu siguranță un uimitor fără gluten, fără lactate și primal opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Pentru $2.33 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 35g de grăsime, și un total de 473 calorii. 18 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați oregano, semințe de fenicul, bulb de fenicul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este spectaculos. Încercați Paste cu scoici, vin alb și cârnați italieni picante, Scoici picante și fenicul, și Scoici picante aburite cu Broccoli chinezesc și tăiței Pancit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare adâncă la foc mare.
Adăugați ardeiul gras, feniculul feliat, cârnații italieni și semințele de fenicul și saut-ul până când cârnații se rumenesc și legumele sunt doar fragede, aproximativ 10 minute.
Adăugați suc de scoici și aduceți la fierbere.
Adăugați scoici și oregano; reduceți căldura la mediu-mare, acoperiți și gătiți doar până când scoicile se deschid, aproximativ 5 minute. Condimentează după gust cu piper. Împărțiți între 4 boluri, aruncând orice scoici nedeschise.
Se presară cu frunze de fenicul tocate și se servește.
O porție conține următoarele: calorii (kcal) 422,26; % calorii din grăsimi 46,4; grăsimi (g) 21,79; grăsimi saturate (g) 6,23; colesterol (mg) 107,76; carbohidrați (g) 14,51; fibre dietetice (g) 2,78; zaharuri totale (g) 1,30; carbohidrați neți( g) 11,73; proteine (g) 40,34
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Scoicile funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
![Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay]()
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay
Chardonnay Les Grandes Coutures este din trei parcele care se învecinează cu Meursault cu vârste de viță de vie de la 15 la 51 de ani. Solurile sunt predominant argile (argilă), aducând greutate și textură acestui Bourgogne Blanc.Vintage-ul din 2015 prezintă arome de pepene copt, alune și cremă de lămâie și tind să fie mai largi și mai texturate decât vinurile din satele învecinate. Îmbătrânirea butoaielor mici de stejar francez dă note de pâine prăjită și vanilie.Burgundia albă, cu bogăția, textura și aromele prăjite, se asortează bine cu peștele ușor și crustaceele și poate contrabalansa sosurile pe bază de cremă. Chardonnay în vârstă de stejar din climă mai caldă se pretează bine peștelui la grătar, amidonului, untului și nucilor prăjite.