Scoarță De Jellybean
Coaja de jeleu ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. Această rețetă servește 6. O porție conține 715 calorii, 0g de proteine, și 22g de grăsime. Pentru $1.11 pe portie, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 487 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 6%. Rețete similare includ Cookie-Uri De Zahăr Jellybean, Coaja De Paște: Două Moduri (Coaja De Ou Creme Și Coaja De Jelly Bean), și Scoarță De Câine.
Instrucțiuni
Tapetați o tigaie cu jeleu cu hârtie cerată și lăsați-o deoparte.
Topiți acoperirea albă a cofetarilor în partea superioară a unui cazan dublu peste apă care abia fierbe, amestecând frecvent și răzuind părțile laterale cu o spatulă de cauciuc pentru a evita arsurile.
Întindeți acoperirea cofetarilor albi topiți pe tigaia pregătită.
Presărați jeleurile deasupra.
Dați la frigider cel puțin 1 oră sau până când este ferm. Se rupe în bucăți pentru a servi.