Schwenkbraten german
German Schwenkbraten este o rețetă fără gluten, fără lactate și cu 30 de rețete cu 8 porții. Pentru 1,07 USD per porție , această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 156 de calorii , 9 g de proteine și 7 g de grăsimi . Această rețetă este plăcută de 442 de bucătari și bucătari. Este o rețetă destul de ieftină pentru fanii mâncărurilor europene. Funcționează cel mai bine ca garnitură și se gătește în aproximativ 35 de minute . Această rețetă de la Allrecipes necesită oregano, muștar german, cotlete de porc și usturoi. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 61% . Acest scor este bun. Rețete similare includ Nutella Banana Clatite în stil german , Frikadellen German Meat Patties și Glazură pentru prăjitură cu ciocolată germană .
Instrucțiuni
Puneți felii de ceapă într-un castron. Folosește o lingură mare pentru a presa ușor cepele până când își eliberează o parte din sucul.
Combinați uleiul, usturoiul, boabele de ienupăr, muștarul, cimbru, oregano, boia de ardei, pudra de curry, ardeiul cayenne și piper negru cu ceapa și amestecați pentru a se combina.
Aranjați fripturile într-o tavă mare de copt.
Se toarnă marinada uniform peste carnea de porc. Acoperiți și lăsați la frigider pentru cel puțin 24 de ore.
Scoateți carnea de porc din marinată și lăsați-o să ajungă la temperatura camerei în timp ce preîncălziți grătarul. Înfășurați cepele separat cu folie pentru a crea o pungă. Aruncați marinata.
Preîncălziți grătarul la foc mediu.
Fripturile de porc și ceapa la grătar până când carnea de porc nu mai este roz în centru, aproximativ 10 minute pe fiecare parte.