Schwabischer Kartoffelsalat (Salată Germană De Cartofi - Stil Schwabisch)

Schwabischer Kartoffelsalat (Salată Germană De Cartofi - Stil Schwabisch)
Rețeta Schwabischer Kartoffelsalat (salată Germană de cartofi - stil Schwabisch) este gata în aproximativ 40 de minute și este cu siguranță o uimitoare fără gluten, întreg 30 și vegan opțiune pentru iubitorii de alimente europene. Acest fel de mâncare are 102 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime per portie. Această rețetă servește 8 și costă 30 de cenți pe porție. Un amestec de stoc de legume, ulei vegetal, oțet și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 21 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 66%. Încercați Schwabischer Kartoffelsalat (Salată De Cartofi Șvabi), A la Kartoffelsalat (salată Germană de cartofi), și Salată de cartofi și șuncă în stil German pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți cartofii într-o oală mare și acoperiți cu apă sărată; aduceți la fierbere. Reduceți focul la mediu-mic și fierbeți până se înmoaie, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Scurgeți; lăsați cartofii să se răcească ușor. Cojiți și feliați cartofii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
3
Amestecați cartofii și ceapa într-un bol; amestecați muștarul, sarea și piperul negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Aduceți stocul de legume la fiert într-o cratiță mică, turnați peste amestecul de cartofi și amestecați pentru a combina. Se amestecă oțetul și se lasă să se odihnească 10 minute. Se amestecă uleiul vegetal și se condimentează cu sare și piper negru, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Pătrunjel, Tocat Fin Pentru OrnatPătrunjel, Tocat Fin Pentru Ornat
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat

Vin recomandat: Dornfelder, Riesling

Germana funcționează foarte bine cu Dornfelder și Riesling. Berea ar putea părea alegerea naturală pentru mâncarea germană, dar riesling-ul German se împerechează minunat cu fructe de mare și schnitzel, în timp ce un roșu German precum Dornfelder merge bine cu carnea de vită și vânat. Heinz Eifel Shine Dornfelder sweet Red cu un rating de 3.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Heinz Eifel Shine Dornfelder Roșu Dulce
Heinz Eifel Shine Dornfelder Roșu Dulce
Reflexia razelor soarelui de pe râul Rhein ajută la coacerea acestor struguri roșii consistenți, producând astfel un vin plin de corp, cu arome de fructe roșii închise, cu o dulceață bine echilibrată.Bucurați-vă ușor răcit singur sau cu brânzeturi, salate paste și pește.
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții8
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista