Schnitzel de pui cu Paprika cu ouă prăjite (Holstein)

Schnitzel de pui cu Paprika cu ouă prăjite (Holstein)
Reteta Schnitzel de pui Paprika cu oua prajite (Holstein) ar putea satisface pofta ta Europeana in aproximativ 35 minute. Pentru $2.3 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 541 calorii. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca fel principal. Mergeți la magazin și ridicați piept de pui, coajă de lămâie, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi coaja de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este bun. Încercați Wiener Schnitzel cu unt brun de lămâie, Paprikan și ouă prăjite, Schnitzel a la Holstein, și Cotlet De Vițel Schnitzel Holstein pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 200 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Așezați o foaie de copt în cuptor pentru a menține tăieturile fierte crocante.
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
3
Fluturați bucățile de piept de pui peste piept, dar nu până la capăt, deschideți carnea și puneți-o într-o pungă de plastic pentru depozitarea alimentelor sau 2 bucăți de hârtie cerată. Îndepărtați ușor fiecare bucată în tăieturi foarte subțiri și mari. Puneți cotletele pe o farfurie și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
3 Linguri Ceapa Dulce Rasa (sau Tocata Fin, Fin)3 Linguri Ceapa Dulce Rasa (sau Tocata Fin, Fin)
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
4
Aranjați o stație pentru coacere: făină, 2 ouă bătute, pesmet amestecat cu boia de ardei, pătrunjel și coaja unei lămâi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
5
Încălziți suficient ulei pentru a acoperi fundul unei tigaie mare antiaderentă la foc mediu până la mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Pâine 2 cotlete în făină, apoi ou, apoi amestec de pesmet și gătiți 2 până la 3 minute pe fiecare parte, transferați la cuptor, adăugați puțin mai mult ulei, dacă este necesar, și repetați. Păstrați tăieturile fierte fierbinți în cuptorul cald. Ștergeți tigaia curată, adăugați 1 lingură ulei de măsline extravirgin căldură apoi adăugați ardei roșii prăjiți, condimentați cu sare și piper și ofiliți-i 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)
Ardei Roșii PrăjițiArdei Roșii Prăjiți
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
7
În timp ce cotletele sunt la cuptor și ardeii se gătesc, încălziți 1 lingură de unt într-o tigaie medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
8
Adăugați 4 ouă și prăjiți la coacerea dorită, condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
9
Aranjați niște salată pe fiecare farfurie, deasupra cu 1 cotlet și o parte din sucul de lămâie deasupra. Aranjați câteva fâșii de ardei roșu prăjite, 2 fileuri de hamsie, 1 lingură de capere și un ou prăjit, cu partea însorită în sus sau peste ușor deasupra cotletelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Roșii PrăjițiArdei Roșii Prăjiți
File De HamsieFile De Hamsie
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Tocati1-1/2 Cani De Ardei Rosii Tocati
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
10
Se servește cu pene de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie

Vin recomandat: Dornfelder, Riesling

Germană în meniu? Încercați asocierea cu Dornfelder și Riesling. Berea ar putea părea alegerea naturală pentru mâncarea germană, dar riesling-ul German se împerechează minunat cu fructe de mare și schnitzel, în timp ce un roșu German precum Dornfelder merge bine cu carnea de vită și vânat. Ai putea încerca Heinz Eifel Shine Dornfelder Sweet Red. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 3,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Heinz Eifel Shine Dornfelder Roșu Dulce
Heinz Eifel Shine Dornfelder Roșu Dulce
Reflexia razelor soarelui de pe râul Rhein ajută la coacerea acestor struguri roșii consistenți, producând astfel un vin plin de corp, cu arome de fructe roșii închise, cu o dulceață bine echilibrată.Bucurați-vă ușor răcit singur sau cu brânzeturi, salate paste și pește.
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate21
Revista