Schnecken-ul bunicii Douglas
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încearcă Schnecken-ul bunicii Douglas. Această rețetă servește 12. Pentru 48 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 347 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ou plus gălbenuș de ou, nuci pecan, scorțișoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Bunica Douglas ' Schnecken, Rețetă Schnecken, și Brad Douglas Sparkletini pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a face aluatul, topiți 1/2 cană de unt într-o cratiță mică la foc mediu-mic.
Se adaugă laptele și zahărul și se încălzește doar la călduț (aproximativ 110 litri F), amestecând pentru a dizolva zahărul.
Se toarnă amestecul de lapte cald într-un castron. Se amestecă drojdia. Lăsați amestecul să stea 10 minute, apoi amestecați sarea.
Bateți întregul ou și gălbenușul de ou împreună și adăugați la amestecul de drojdie. Se amestecă făina 1 cană la un moment dat până când aveți un aluat lipicios. Răzuiește aluatul pe o suprafață de lucru înmuiată și frământă aproximativ 5 minute, până când ai un aluat neted frumos. Ungeți un castron mare.
Așezați aluatul în vasul pregătit și acoperiți cu folie de plastic.
Puneți vasul într-un loc cald și lăsați aluatul să crească timp de 2 ore, până la triplarea volumului.
Între timp, periați o tigaie de copt de 9 de 13 inci cu puțin unt topit (sau pulverizați-o cu spray cu ulei vegetal). Pentru a pregăti toppingul de zahăr-pecan, topiți untul cu zahărul brun și siropul de porumb într-o cratiță mică la foc mediu-mic, amestecând pentru a combina.
Se ia de pe foc și se întinde amestecul în fundul cratiței.
Se presară cu pecanele tocate.
Puneți aluatul și scoateți-l din vas pe o suprafață de lucru ușor făinată. Frământați timp de un minut, apoi folosiți un sucitor ușor făinat pentru a rula aluatul într-un dreptunghi de aproximativ 15 de 12 inci și 1/8 inch grosime. Pentru a face umplutura de scorțișoară-zahăr, topiți untul într-o cratiță mică la foc mediu-mic și lăsați-l să se răcească.
Ungeți bine untul pe suprafața aluatului. Într-un castron, amestecați împreună zahărul și scorțișoara.
Presărați zahărul de scorțișoară uniform peste untul topit.
Rotiți dreptunghiul în sus, ca o rolă de jeleu, de-a lungul unei margini lungi.
Feliați buștenul de aluat rulat în felii groase de 1 inch și aranjați feliile, tăiate cu părțile în sus, în tigaia pregătită. Acoperiți tigaia cu o bucată de folie de plastic (puteți pulveriza mai întâi folia de plastic cu spray de ulei vegetal pentru a vă asigura că nu se lipește de aluat) și lăsați-o să crească într-un loc cald timp de aproximativ 40 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Coaceți schnecken până se rumenesc, 35 până la 40 de minute, rotind tigaia la jumătatea timpului de coacere. Verificați-le ocazional în timpul coacerii și, dacă par să se rumenească prea repede, acoperiți-le ușor cu o foaie de folie de aluminiu.
Scoateți tigaia din cuptor și răciți-o pe o grătar timp de 5 până la 10 minute. Întoarceți schnecken-ul din tigaie în timp ce este încă cald, răsturnând tigaia pe un platou mare sau o foaie de copt.
Carte de bucate de panificație: dulceață în Seattle de Tom Douglas și Shelley Lance. Fotografie de Ed Anderson. Copyright 2012 de Tom Douglas. Publicat de Harper