Schimbarea finală: tartă de ceapă
Makeover final: ceapa tartă ia în jurul valorii de 1 oră și 15 minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.15 pe portie, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 9g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 312 calorii. Această rețetă este plăcută de 109 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână făină auto-crescătoare, iaurt natural, muștar dijon și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare sunt Schimbarea finală: Tarta cu lămâie, Schimbarea finală: supa de ceapă franceză, și Ultima Tartă De Ceapă.
Instrucțiuni
Feliați ceapa în bucăți mici, subțiri, în formă de pană.
Încălziți uleiul de rapiță într-o tigaie mare, de preferință antiaderentă, saut sau adâncă. Se amestecă ceapa și se prăjește la foc mediu timp de aproximativ 20 de minute. Se amestecă doar ocazional, astfel încât să poată găti destul de netulburate și să se caramelizeze dedesubt. Când ați terminat, ar trebui să fie bine caramelizate și lipicioase.
Între timp, pregătiți baza.
Încălziți cuptorul la 190C / 170C ventilator / gaz 5 și puneți-l într-o foaie de copt.
Puneți făina și untul într-un castron cu un vârf de sare și frecați cu degetele până seamănă cu firimiturile aspre.
Se amestecă iaurtul și laptele, se toarnă în amestecul de făină și se lucrează scurt împreună cu un cuțit până când aluatul se unește.
Scoateți din vas și apăsați ușor împreună pentru a forma o bilă. Nu suprasolicitați amestecul.
Rulați aluatul subțire pe o suprafață ușor făinată și folosiți pentru a alinia o formă rotundă de 23 cm, canelată, pe bază de flan, cu o adâncime de aproximativ 2,5 cm, apăsând-o cu degetele în flauturi. Așezați cutia. Dacă aluatul este puțin lipicios, pudrați degetele în puțină făină.
Bateți ouăle într-un castron mediu, apoi amestecați crme frache, cimbru, muștar și condimente. Lingurați și întindeți jumătate din ceapă în baza căptușită, condimentați cu piper, apoi împrăștiați peste jumătate din brânză.
Se toarnă amestecul de ouă deasupra, apoi se împrăștie peste restul de ceapă și brânză. Așezați cositorul pe foaia de copt fierbinte și coaceți timp de 25-30 de minute până când baza și umplutura sunt fierte.
Scoateți și răciți timp de aproximativ 10 minute, apoi scoateți din staniu și serviți în timp ce este proaspăt și cald.