Schimbarea finală: salată de pui Caesar

Schimbarea finală: salată de pui Caesar
Makeover-ul final: salata de pui Caesar ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de garnituri. Această rețetă servește 4 și costă 1,61 USD pe porție. O porție conține 384 calorii, 9g de proteine, și 30g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, sos Worcestershire, rachetă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 98 ar spune că a lovit locul. Este un accesibil rețetă pentru fanii mâncării americane. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este uimitor. Rețete similare sunt Ultimul makeover: pui de încoronare, Makeover final: plăcintă de pui, și Makeover final: Pui korma.

Instrucțiuni

1
Marinati puiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2
Se amestecă sucul de lămâie, uleiul, cimbru și usturoiul într-un vas superficial.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
3
Adăugați puiul și întoarceți-l în marinată pentru a acoperi bine. Se condimentează cu piper proaspăt măcinat și se lasă până la 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4
Încălziți cuptorul la 200C / ventilator 180C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
5
Feliați, apoi tăiați pâinea în cuburi mari și aspre pentru crutoane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrutoaneCrutoane
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
6
Întindeți-le într-un singur strat pe o foaie de copt, apoi periați peste tot cu cele 2 lingurițe de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
7
Coaceți aproximativ 10 minute până devin aurii și crocante.
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
8
Între timp, puneți usturoiul într-un mini blender cu muștar, sos Worcestershire, suc de lămâie, ardei iute și hamsii. Se amestecă până se omogenizează, se adaugă maioneza și iaurtul, apoi se amestecă din nou ar trebui să fie consistența cremei duble. Reglați gustul cu suc de lămâie și piper. Dacă este necesar, subțiați cu câteva tsps de apă rece pentru a obține consistența corectă, astfel încât să acopere frunzele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Cremă DublăCremă Dublă
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
9
Încălziți o tigaie până când este foarte fierbinte.
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
10
Așezați puiul pe grătar, pe partea care avea pielea. Gatiti timp de 15-16 minute, intorcand o data sau de doua ori, pana cand sunt fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
11
Scoateți, apoi lăsați carnea să stea 5 minute înainte de a o felia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
12
Păstrați toate frunzele mici de salată interioară întregi, rupeți frunzele exterioare mai mari în 2-3 bucăți, apoi puneți-le pe toate într-un castron mare cu racheta sau năsturelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Piept De Curcan Gătit Mărunțit (6 Uncii)1 Cană Piept De Curcan Gătit Mărunțit (6 Uncii)
Nu Dintr-o Grădină LocalăNu Dintr-o Grădină Locală
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
13
Se toarnă puțin sub jumătate din pansament peste frunze și se aruncă cu grijă pentru a-l acoperi mai blând pentru a-ți folosi mâinile. Fie asamblați în castron, fie îngrămădiți frunzele pe farfurii individuale, învelind crutoanele, puiul și parmezanul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrutoaneCrutoane
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
14
Stropiți restul pansamentului peste și în jur, apoi terminați cu o stoarcere suplimentară de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat

Vin recomandat: Gavi, Albarino, Pinot Grigio

Salata de pui Caesar funcționează foarte bine cu Gavi, Albarino și Pinot Grigio. Vă recomandăm un vin alb crocant, uscat, cum ar fi un Gavi, Albari Circularo sau Pinot Grigio. Aceste vinuri se ridică la pansamentul înțepător și completează celelalte arome. Un vin pe care l-ai putea încerca este Stefano Massone Gavi Masera. Are 4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
Stefano Massone Gavi Masera
Stefano Massone Gavi Masera
Galben pai cu un nas persistent și un palat intens și fructat.
DificultateExpert
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate18
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarniturăSalată
Revista