Schimbarea finală: salată de pui Caesar
Makeover-ul final: salata de pui Caesar ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de garnituri. Această rețetă servește 4 și costă 1,61 USD pe porție. O porție conține 384 calorii, 9g de proteine, și 30g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, sos Worcestershire, rachetă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 98 ar spune că a lovit locul. Este un accesibil rețetă pentru fanii mâncării americane. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este uimitor. Rețete similare sunt Ultimul makeover: pui de încoronare, Makeover final: plăcintă de pui, și Makeover final: Pui korma.
Instrucțiuni
Se amestecă sucul de lămâie, uleiul, cimbru și usturoiul într-un vas superficial.
Adăugați puiul și întoarceți-l în marinată pentru a acoperi bine. Se condimentează cu piper proaspăt măcinat și se lasă până la 2 ore.
Încălziți cuptorul la 200C / ventilator 180C / gaz
Feliați, apoi tăiați pâinea în cuburi mari și aspre pentru crutoane.
Întindeți-le într-un singur strat pe o foaie de copt, apoi periați peste tot cu cele 2 lingurițe de ulei.
Coaceți aproximativ 10 minute până devin aurii și crocante.
Între timp, puneți usturoiul într-un mini blender cu muștar, sos Worcestershire, suc de lămâie, ardei iute și hamsii. Se amestecă până se omogenizează, se adaugă maioneza și iaurtul, apoi se amestecă din nou ar trebui să fie consistența cremei duble. Reglați gustul cu suc de lămâie și piper. Dacă este necesar, subțiați cu câteva tsps de apă rece pentru a obține consistența corectă, astfel încât să acopere frunzele.
Încălziți o tigaie până când este foarte fierbinte.
Așezați puiul pe grătar, pe partea care avea pielea. Gatiti timp de 15-16 minute, intorcand o data sau de doua ori, pana cand sunt fierte.
Scoateți, apoi lăsați carnea să stea 5 minute înainte de a o felia.
Păstrați toate frunzele mici de salată interioară întregi, rupeți frunzele exterioare mai mari în 2-3 bucăți, apoi puneți-le pe toate într-un castron mare cu racheta sau năsturelul.
Se toarnă puțin sub jumătate din pansament peste frunze și se aruncă cu grijă pentru a-l acoperi mai blând pentru a-ți folosi mâinile. Fie asamblați în castron, fie îngrămădiți frunzele pe farfurii individuale, învelind crutoanele, puiul și parmezanul.
Stropiți restul pansamentului peste și în jur, apoi terminați cu o stoarcere suplimentară de lămâie.
Vin recomandat: Gavi, Albarino, Pinot Grigio
Salata de pui Caesar funcționează foarte bine cu Gavi, Albarino și Pinot Grigio. Vă recomandăm un vin alb crocant, uscat, cum ar fi un Gavi, Albari Circularo sau Pinot Grigio. Aceste vinuri se ridică la pansamentul înțepător și completează celelalte arome. Un vin pe care l-ai putea încerca este Stefano Massone Gavi Masera. Are 4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
![Stefano Massone Gavi Masera]()
Stefano Massone Gavi Masera
Galben pai cu un nas persistent și un palat intens și fructat.