Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Makeover-ul final: Thai Green chicken curry ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 5,29 USD pe porție. O porție conține 629 calorii, 28G de proteine, și 29G de grăsime. Este un scump rețetă pentru fanii mâncării indiene. Un amestec de ardei iute, fasole verde, ulei de floarea soarelui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 109 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 55 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 88%, ceea ce este extraordinar. Încercați Pastă De Curry Verde Thailandez De Casă (Și Un Curry Verde Thailandez Ușor), Thai Green Curry Turcia și dovlecei Meatloaf într-un sos de Curry verde cu lapte de cocos, și Curry De Pui Verde Thailandez pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru pasta de curry, tocați mărunt tulpinile de coriandru și puneți-le într-un mini blender alimentar sau mic robot de bucătărie cu șalotă, lemongrass, usturoi și ghimbir. Pulsați până când îl puteți obține cât mai neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De Curry
Elixirul G
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Adăugați ardei iute, busuioc, treiecharters de frunze de coriandru, chimen măcinat, coriandru, piper, frunze de tei și suc de lămâie, apoi pulsați din nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chimen Măcinat
Frunze De Tei
Avocado Hass Ușor Piure
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
1 Cană De Usturoi Tocat
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
3
Se amestecă în ulei și se lasă deoparte. Veți folosi doar jumătate din această pastă, restul poate fi răcit câteva zile sau congelat până la o lună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
4
Pentru curry, încălziți uleiul într-un wok antiaderent sau o tigaie adâncă, amestecați jumătate din pasta de curry, apoi amestecați timp de 1 min. Se agită laptele de cocos în cutia sa, se deschide, apoi se toarnă două treimi în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Pastă De Curry
Ceapă Albă, Tăiată Cubulețe
Zahăr Roșu Grosier
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
5
Lăsați-l să baloneze timp de 4-5 minute, amestecând din când în când, până se reduce și se îngroașă ușor.
6
Sfat în pui, apoi se amestecă timp de 1-2 minute până când nu mai roz. Se amestecă sosul de pește și zahărul, apoi se toarnă restul de lapte de cocos pentru a da un sos subțire, cremos. Coborâți focul, adăugați frunzele de tei, apoi fierbeți timp de 5 minute pentru a termina ușor de gătit puiul. Poate fi înghețat în acest moment până la 1 lună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Frunze De Tei
Sos De Pește
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
7
În timp ce puiul fierbe, aburiți mangetout-ul și fasolea timp de câteva minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele De Ardei Roșu Dulce
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Toppinguri, Opționale
8
Serviți curry-ul în boluri cu o parte din legume îngrămădite deasupra (serviți restul separat) împreună cu ceapa de primăvară și restul frunzelor de coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă De Primăvară
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Ceapă Albă, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
9
Serviți cu un castron de orez parfumat thailandez și pene de var pentru stoarcere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De Var
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling ros Circulators sunt alegeri excelente pentru Curry de pui verde. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Ai putea încerca Laurenz V rezerva fermecător Gruner Veltliner. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 35 de dolari pe sticlă.