Scandalos Cald Budinca Dublu-Ciocolata

Scandalos Cald Budinca Dublu-Ciocolata
Scandalos cald budinca dublu-ciocolata ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 279 calorii, 8g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 90 de cenți pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână topping bătut, zahăr, bomboane de ciocolată neagră și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Scandalos Dublu Ciocolată-Ciocolată Albă Bucată Cookie-Uri, Souffl dublu de ciocolată 6s cu sos cald de Fudge, și Budinca Dubla De Ciocolata pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Pentru a pregăti stratul de cremă, combinați 1/4 cană zahăr și 1/4 cană înlocuitor de ou, amestecând bine cu un bici. Gatiti laptele intr-o cratita mica si grea la foc mediu-mare pana la 180 sau pana cand se formeaza bule minuscule in jurul marginii (nu fierbeti).
Ingrediente de care veți avea nevoie
înlocuitor De Ouăînlocuitor De Ouă
CremăCremă
ZahărZahăr
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
3
Se ia de pe foc; adăugați ciocolată semidulce, amestecând până se topește ciocolata. Adăugați treptat amestecul de lapte fierbinte în amestecul de zahăr, amestecând constant cu un bici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată SemidulceCiocolată Semidulce
CiocolataCiocolata
ZahărZahăr
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
4
Se toarnă amestecul de lapte fierbinte în 6 (4 uncii) ramekins sau cupe de cremă acoperite cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
CremăCremă
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
5
Așezați ramekins într-o tigaie; adăugați apă fierbinte în tigaie la o adâncime de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
6
Coaceți la 325 timp de 30 de minute sau până aproape gata.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Scoateți din cuptor; se răcește în tigaie 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
8
Scoateți ramekins din tigaie; scurgeți apa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
TigaieTigaie
9
Pentru a pregăti stratul de tort, puneți ciocolata neagră într-un castron mic de sticlă. Cuptor cu microunde la maxim 2 minute sau până aproape topit; se amestecă după 1 minut. Pune deoparte. Bateți 1/3 cană zahăr și 1/3 cană înlocuitor de ou cu un mixer la viteză medie până se omogenizează bine (aproximativ 5 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata NeagraCiocolata Neagra
înlocuitor De Ouăînlocuitor De Ouă
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
10
Adăugați ciocolată neagră și sos de mere; bate până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata NeagraCiocolata Neagra
Sos De MereSos De Mere
11
Se toarnă uniform peste stratul de cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
12
Așezați ramekins în tava de copt; adăugați apă fierbinte în tigaie la o adâncime de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
13
Coaceți la 325 timp de 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
14
Scoateți ramekins din tigaie. Completați fiecare porție cu 1 lingură de topping bătut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biciuit ToppingBiciuit Topping
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
TigaieTigaie
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista