Scandalos cald budinca dublu-ciocolata ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 279 calorii, 8g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 90 de cenți pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână topping bătut, zahăr, bomboane de ciocolată neagră și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Scandalos Dublu Ciocolată-Ciocolată Albă Bucată Cookie-Uri, Souffl dublu de ciocolată 6s cu sos cald de Fudge, și Budinca Dubla De Ciocolata pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Pentru a pregăti stratul de cremă, combinați 1/4 cană zahăr și 1/4 cană înlocuitor de ou, amestecând bine cu un bici. Gatiti laptele intr-o cratita mica si grea la foc mediu-mare pana la 180 sau pana cand se formeaza bule minuscule in jurul marginii (nu fierbeti).
Ingrediente de care veți avea nevoie
înlocuitor De Ouă
Cremă
Zahăr
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Bateti
3
Se ia de pe foc; adăugați ciocolată semidulce, amestecând până se topește ciocolata. Adăugați treptat amestecul de lapte fierbinte în amestecul de zahăr, amestecând constant cu un bici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Semidulce
Ciocolata
Zahăr
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
4
Se toarnă amestecul de lapte fierbinte în 6 (4 uncii) ramekins sau cupe de cremă acoperite cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Cremă
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
5
Așezați ramekins într-o tigaie; adăugați apă fierbinte în tigaie la o adâncime de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
6
Coaceți la 325 timp de 30 de minute sau până aproape gata.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Scoateți din cuptor; se răcește în tigaie 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
8
Scoateți ramekins din tigaie; scurgeți apa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
Tigaie
9
Pentru a pregăti stratul de tort, puneți ciocolata neagră într-un castron mic de sticlă. Cuptor cu microunde la maxim 2 minute sau până aproape topit; se amestecă după 1 minut. Pune deoparte. Bateți 1/3 cană zahăr și 1/3 cană înlocuitor de ou cu un mixer la viteză medie până se omogenizează bine (aproximativ 5 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata Neagra
înlocuitor De Ouă
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu Microunde
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
10
Adăugați ciocolată neagră și sos de mere; bate până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata Neagra
Sos De Mere
11
Se toarnă uniform peste stratul de cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
12
Așezați ramekins în tava de copt; adăugați apă fierbinte în tigaie la o adâncime de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
13
Coaceți la 325 timp de 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
14
Scoateți ramekins din tigaie. Completați fiecare porție cu 1 lingură de topping bătut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biciuit Topping
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată