Scampi pe cuscus

Scampi pe cuscus
Scampi pe cuscus este un lactate gratuit și pescatarian felul principal. O porție conține 892 calorii, 60g de proteine, și 31g de grăsime. Pentru $ 6.84 pe portie, această rețetă acoperă 39% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Un cuplu de oameni a făcut această rețetă, și 12 ar spune că a lovit la fața locului. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați cățelul de usturoi, Sucul de scoici, vinul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi cuscusul, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Mango Cu Cuscus ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este super. Încercați Creveți Scampi peste cuscus Pesto, Scampi de creveți cu cuscus de lămâie, și Scampi cu usturoi, ardei iute și mentă: Scampi con Aglio, Peperoni și Nepitella pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o oală mare, încălziți 1/4 cană de ulei de măsline. Când aproape fumați, adăugați ceapa, morcovul și 1 cățel de usturoi zdrobit și sotati până când legumele sunt moi, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Adăugați roșiile conservate și sucul lor, sucul de scoici și vinul alb. Se aduce la fierbere și se fierbe la foc mediu timp de 10 minute, neacoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
14 Cani De Branza Romano Rasa14 Cani De Branza Romano Rasa
Cartofi Rumeni (aproximativ 2-3 Medii), Curățați și Tăiați în BucățiCartofi Rumeni (aproximativ 2-3 Medii), Curățați și Tăiați în Bucăți
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
3
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească ușor. Se toarnă cu grijă amestecul de roșii în vasul unui procesor de bucătărie și piure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Adăugați câteva linguri de apă dacă este necesar - doriți să ajungeți cu un bulion. Verificați condimentele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
5
Întoarceți bulionul în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
6
Adăugați 1 cană de apă și 2 linguri de ulei de măsline extravirgin și aduceți la fierbere. Reduceți căldura și adăugați 2 căni de cuscus. Acoperiți vasul și scoateți-l de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Zahăr Alb1 Cană Zahăr Alb
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
7
Lăsați să se odihnească timp de 10 minute, permițând cuscusului să absoarbă tot lichidul. Fluff cu o furculiță și sezon cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
8
Într-o tigaie mare, adăugați restul de 1/4 cană de ulei și cei 2 căței de usturoi tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Lamaie PiperDressing Lamaie Piper
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
9
Încălziți uleiul, asigurându-vă că nu ardeți usturoiul. Când uleiul este fierbinte, adăugați creveții și amestecând ocazional, gătiți creveții până când încep să devină roz, aproximativ 5 minute. Aveți grijă să nu gătiți prea mult creveții sau vor deveni duri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
10
Se ia de pe foc și se adaugă sucul de lămâie, ardeiul roșu și pătrunjelul tocat. Verificați condimentele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
11
Pentru a servi, movilați cuscusul în centrul unui platou și acoperiți cu creveții.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale cu un rating de 5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale
Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale
Acest superb vin de rezervă, produs exclusiv din moșia Poggio Reale, este un vin grațios, catifelat, cu arome Sangiovese caracteristice pământești și arome de fructe coapte, echilibrate, compensate de o notă de stejar.
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate45
Revista