Scampi de creveți la cuptor
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete mediteraneene la colecția dvs., Scampi cu creveți la cuptor ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă pescatariană și ketogenă servește 4 și costă 3,32 USD per porție. Acest fel principal are 585 de calorii, 26 g de proteine și 48 g de grăsime per porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute. Această rețetă de la Allrecipes are 52 de fani. Mergeți la magazin și luați ardei cayenne, pătrunjel, pesmet de pâine condimentat în Italia și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 54%. Acest scor este solid. Încercați scampi cu creveți la cuptor, scampi cu creveți la cuptor și scampi cu creveți la cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți creveții într-o cratiță, acoperiți cu apă până la o adâncime de 2 inci peste creveți și aduceți la fierbere. Acoperiți tigaia și gătiți până când creveții devin roz, 2 până la 3 minute; scurgere.
Combinați untul, vinul alb, sucul de lămâie, pătrunjelul, ardeiul cayenne și usturoiul într-o tavă de 2 litri.
Puneți o tavă în cuptor și preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C).
Când untul este topit, aruncați ușor creveții în amestecul de unt până când sunt acoperiți.
Presărați pesmet peste creveți.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când pesmetul devine ușor auriu, aproximativ 15 minute.
Vin recomandat: Sauvignon Blanc, Riesling, Pinot Grigio
Creveții funcționează foarte bine cu Sauvignon Blanc, Riesling și Pinot Grigio. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, fie că sunt la grătar, fie că sunt prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ați putea încerca este Dom Perignon (capsulă ruptă). Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 329 de dolari.
![Dom Perignon (capsulă ruptă)]()
Dom Perignon (capsulă ruptă)
Culoare aurie cu o strălucire uimitoare de verde. Nasul este complex si elegant. Aromă inițială prăjită, cum ar fi alunele prăjite – apoi o sugestie de brioșă și miere. La palat, atacul este extraordinar, curat, s-ar putea spune chiar bine structurat. Compact și solid la gust. Caracterul gras și aciditatea par perfect echilibrate. Finisaj lung, care păstrează prospețimea și chiar o fermitate subtilă, cu miros de fructe uscate. Strălucire, puritate. Pedigree și distincție. Predomină simțul eleganței și echilibrului.