Scampi de creveți la cuptor

Scampi de creveți la cuptor
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete mediteraneene la colecția dvs., Scampi cu creveți la cuptor ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă pescatariană și ketogenă servește 4 și costă 3,32 USD per porție. Acest fel principal are 585 de calorii, 26 g de proteine și 48 g de grăsime per porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute. Această rețetă de la Allrecipes are 52 de fani. Mergeți la magazin și luați ardei cayenne, pătrunjel, pesmet de pâine condimentat în Italia și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 54%. Acest scor este solid. Încercați scampi cu creveți la cuptor, scampi cu creveți la cuptor și scampi cu creveți la cuptor pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți creveții într-o cratiță, acoperiți cu apă până la o adâncime de 2 inci peste creveți și aduceți la fierbere. Acoperiți tigaia și gătiți până când creveții devin roz, 2 până la 3 minute; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiti Cu Stridii, Ca AcompaniamentBiscuiti Cu Stridii, Ca Acompaniament
Pachete Fiecare) Gelatina De Capsuni, ImpartitaPachete Fiecare) Gelatina De Capsuni, Impartita
Echipamente pe care le vei folosi
2 Ardei Iute Poblano, La Grătar, Decojiți, Fără Semințe și Tăiați Mărunt2 Ardei Iute Poblano, La Grătar, Decojiți, Fără Semințe și Tăiați Mărunt
Tăiați în Cartofi Prăjiți De 1/4-inch Pe 4-inch, înmuiați în Apă Cu GheațăTăiați în Cartofi Prăjiți De 1/4-inch Pe 4-inch, înmuiați în Apă Cu Gheață
2
Combinați untul, vinul alb, sucul de lămâie, pătrunjelul, ardeiul cayenne și usturoiul într-o tavă de 2 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Jalapeno Proaspăt întreg1 Jalapeno Proaspăt întreg
Suc De Lămâie – Aproximativ 1/4 LămâieSuc De Lămâie – Aproximativ 1/4 Lămâie
1 Amestec De Risotto Ambalat (cutie De 14 Uncii).1 Amestec De Risotto Ambalat (cutie De 14 Uncii).
Mazăre DecongelatăMazăre Decongelată
6 Linguri De Unt SAU Margarina, Inmuiata6 Linguri De Unt SAU Margarina, Inmuiata
Boia Afumată, Jumătate De PalmăBoia Afumată, Jumătate De Palmă
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De MâncareCaserola Fel De Mâncare
3
Puneți o tavă în cuptor și preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De MâncareCaserola Fel De Mâncare
1 Litru De Lapte Integral, La Temperatura Camerei1 Litru De Lapte Integral, La Temperatura Camerei
4
Când untul este topit, aruncați ușor creveții în amestecul de unt până când sunt acoperiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Unt SAU Margarina, Inmuiata6 Linguri De Unt SAU Margarina, Inmuiata
Biscuiti Cu Stridii, Ca AcompaniamentBiscuiti Cu Stridii, Ca Acompaniament
5
Presărați pesmet peste creveți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulouri Focaccia Cu RoșiiRulouri Focaccia Cu Roșii
Biscuiti Cu Stridii, Ca AcompaniamentBiscuiti Cu Stridii, Ca Acompaniament
6
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când pesmetul devine ușor auriu, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulouri Focaccia Cu RoșiiRulouri Focaccia Cu Roșii
Echipamente pe care le vei folosi
1 Litru De Lapte Integral, La Temperatura Camerei1 Litru De Lapte Integral, La Temperatura Camerei

Vin recomandat: Sauvignon Blanc, Riesling, Pinot Grigio

Creveții funcționează foarte bine cu Sauvignon Blanc, Riesling și Pinot Grigio. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, fie că sunt la grătar, fie că sunt prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ați putea încerca este Dom Perignon (capsulă ruptă). Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 329 de dolari.
Dom Perignon (capsulă ruptă)
Dom Perignon (capsulă ruptă)
Culoare aurie cu o strălucire uimitoare de verde. Nasul este complex si elegant. Aromă inițială prăjită, cum ar fi alunele prăjite – apoi o sugestie de brioșă și miere. La palat, atacul este extraordinar, curat, s-ar putea spune chiar bine structurat. Compact și solid la gust. Caracterul gras și aciditatea par perfect echilibrate. Finisaj lung, care păstrează prospețimea și chiar o fermitate subtilă, cu miros de fructe uscate. Strălucire, puritate. Pedigree și distincție. Predomină simțul eleganței și echilibrului.
DificultateNormal
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate3
Revista