Scaloppine de vițel cu sos Marsala de ciuperci ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 507 calorii, 29G de proteine, și 30g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 4,3 USD pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Dacă aveți piper, unt, ciuperci și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Scaloppine de vițel sau pui cu sos de cremă de șofran, Scaloppine de vițel cu sparanghel și sos de cremă de Chanterelle, și Ravioli Marsala de pui Buitoni cu sos de cremă Marsala de ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron, combinați făina, 1 linguriță. fiecare sare și piper și oregano. Se pudrează ușor vițelul cu amestec de făină și se pune pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Făină Pentru Toate Scopurile
Vitel
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Lucrând în 2 loturi, vițel brun în ulei, întorcându-se o dată, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Vitel
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Transferați pe un platou.
4
În aceeași tigaie, topiți untul, apoi adăugați ciupercile și usturoiul; saut 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Unt
Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Adăugați marsala și bulion. Gatiti la foc mare pana se reduce usor, 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, Rece
Bulion
6
Adăugați smântână și sare și piper după gust. Reveniți la fierbere.