Scaloppine de vițel cu sos Marsala de ciuperci
Scaloppine de vițel cu sos Marsala de ciuperci ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 507 calorii, 29G de proteine, și 30g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 4,3 USD pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Dacă aveți piper, unt, ciuperci și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Scaloppine de vițel sau pui cu sos de cremă de șofran, Scaloppine de vițel cu sparanghel și sos de cremă de Chanterelle, și Ravioli Marsala de pui Buitoni cu sos de cremă Marsala de ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron, combinați făina, 1 linguriță. fiecare sare și piper și oregano. Se pudrează ușor vițelul cu amestec de făină și se pune pe o farfurie.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Lucrând în 2 loturi, vițel brun în ulei, întorcându-se o dată, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Transferați pe un platou.
În aceeași tigaie, topiți untul, apoi adăugați ciupercile și usturoiul; saut 5 minute.
Adăugați marsala și bulion. Gatiti la foc mare pana se reduce usor, 5 minute.
Adăugați smântână și sare și piper după gust. Reveniți la fierbere.
Se toarnă sosul peste vițel.
Se servește cu spanac sotat și piure de cartofi.