Scaloppine de vițel cu sos Marsala de ciuperci

Scaloppine de vițel cu sos Marsala de ciuperci
Scaloppine de vițel cu sos Marsala de ciuperci ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 507 calorii, 29G de proteine, și 30g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 4,3 USD pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Dacă aveți piper, unt, ciuperci și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Scaloppine de vițel sau pui cu sos de cremă de șofran, Scaloppine de vițel cu sparanghel și sos de cremă de Chanterelle, și Ravioli Marsala de pui Buitoni cu sos de cremă Marsala de ciuperci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, combinați făina, 1 linguriță. fiecare sare și piper și oregano. Se pudrează ușor vițelul cu amestec de făină și se pune pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
VitelVitel
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Lucrând în 2 loturi, vițel brun în ulei, întorcându-se o dată, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
VitelVitel
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Transferați pe un platou.
4
În aceeași tigaie, topiți untul, apoi adăugați ciupercile și usturoiul; saut 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
UntUnt
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați marsala și bulion. Gatiti la foc mare pana se reduce usor, 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, ReceSmântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, Rece
BulionBulion
6
Adăugați smântână și sare și piper după gust. Reveniți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CremăCremă
7
Se toarnă sosul peste vițel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
VitelVitel
8
Se servește cu spanac sotat și piure de cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
SpanacSpanac

Echipamente

DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista