Scaloppine De Pui Portocaliu-Măsline

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Scaloppine de pui portocaliu-măslin. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă $1.69 pe portie. O porție conține 365 calorii, 23g de proteine, și 28G de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Mergeți la magazin și ridicați nuci de pin, bulion de pui degresat cu grăsime, coajă de portocală și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma nucile de pin, puteți urma acest fel principal cu Tort de pere cu nuci de pin ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Scaloppine de pui portocaliu și Escabeche de Squash Sunburst cu piure de piper prăjit, Piept de pui cu portocale-semințe de fenicul-gust de măsline, și Scaloppine De Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Păstrați scaloppine de bază de pui cald într-un cuptor de 200.
Adăugați 1 linguriță de ulei de măsline și nucile în tigaia fierbinte folosită pentru a găti puiul (nu vă spălați) și amestecați la foc mediu până devin aurii, 30 de secunde până la 1 minut.
Scoateți tigaia de pe foc și scoateți nucile cu o lingură cu fante; pus deoparte.
Puneți tigaia la foc mediu-mare; adăugați 1 linguriță de ulei rămas și șalotele și amestecați până când șalotele sunt limpezi, aproximativ 2 minute.
Adăugați bulion de pui, coajă de portocală, suc de portocale și măsline; se amestecă până când amestecul fierbe. Se fierbe, amestecând ocazional, până când sucurile sunt ușor reduse, 1 până la 1 1/2 minute. Puneți sosul peste pui.
Se presara cu nuci si patrunjel.
Adăugați sare și piper după gust și garnisiți cu pene portocalii, dacă doriți.