Scalopină de vițel cu lămâie și fenicul
Nevoie de un fel principal fără lactate? Scalopina de vițel cu lămâie și fenicul ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 291 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $1.46 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Mergeți la magazin și ridicați bulion de pui, ulei de măsline virgin plus 4 linguri, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este super. Rețete similare includ Scaloppine De Vițel Cu Lămâie, Capere Și Praz, Scalopină de vițel cu pătrunjel ofilit, lămâie și Susan, și Scaloppine De Vițel Cu Ou Și Parmezan.
Instrucțiuni
Fenicul de miez și tăiat în jumătate.
Tăiați fiecare jumătate în julienne de 1/8 inch.
Într-o tigaie de 10 până la 12 inci, încălziți 3 linguri de ulei de măsline la foc mediu până la fumat.
Adăugați fenicul și gătiți, amestecând des până când este moale și auriu, aproximativ 8 până la 10 minute.
Se scoate din tigaie și se lasă deoparte. Feliați vițelul în felii groase de 1/8 inci (sau aranjați ca măcelarul dvs. să facă acest lucru pentru dvs.). Puneți fiecare bucată de vițel cu un ciocan de carne până când este aproape subțire de hârtie. Condimentează fiecare bucată cu sare și piper și dragă în făină.
Încălziți 4 linguri de ulei de măsline rămase într-o tigaie de 12 până la 14 inci până la fumat.
Adăugați 4 bucăți de vițel dragat și gătiți până se rumenesc ușor pe fiecare parte, aproximativ 2 minute.
Scoateți la farfurie și continuați cu bucățile rămase. Când al doilea lot este rumenit, adăugați primul lot înapoi în tigaie și adăugați bulion de pui și suc de lămâie și gătiți 2 până la 3 minute, până când lichidul este aproape dispărut.
Scoateți vițelul în platou, adăugați fenicul și pătrunjelul și turnați sosul peste carne.
Se presară cu coajă de lămâie și se servește.