Nevoie de un fel principal fără lactate? Scalopina de vițel cu lămâie și fenicul ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 291 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $1.46 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Mergeți la magazin și ridicați bulion de pui, ulei de măsline virgin plus 4 linguri, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este super. Rețete similare includ Scaloppine De Vițel Cu Lămâie, Capere Și Praz, Scalopină de vițel cu pătrunjel ofilit, lămâie și Susan, și Scaloppine De Vițel Cu Ou Și Parmezan.
Instrucțiuni
1
Fenicul de miez și tăiat în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
2
Tăiați fiecare jumătate în julienne de 1/8 inch.
3
Într-o tigaie de 10 până la 12 inci, încălziți 3 linguri de ulei de măsline la foc mediu până la fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați fenicul și gătiți, amestecând des până când este moale și auriu, aproximativ 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
5
Se scoate din tigaie și se lasă deoparte. Feliați vițelul în felii groase de 1/8 inci (sau aranjați ca măcelarul dvs. să facă acest lucru pentru dvs.). Puneți fiecare bucată de vițel cu un ciocan de carne până când este aproape subțire de hârtie. Condimentează fiecare bucată cu sare și piper și dragă în făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Încălziți 4 linguri de ulei de măsline rămase într-o tigaie de 12 până la 14 inci până la fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Adăugați 4 bucăți de vițel dragat și gătiți până se rumenesc ușor pe fiecare parte, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
8
Scoateți la farfurie și continuați cu bucățile rămase. Când al doilea lot este rumenit, adăugați primul lot înapoi în tigaie și adăugați bulion de pui și suc de lămâie și gătiți 2 până la 3 minute, până când lichidul este aproape dispărut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
9
Scoateți vițelul în platou, adăugați fenicul și pătrunjelul și turnați sosul peste carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)