Scallopini de vițel într-un sos dulce de ardei roșu
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de sos, așa că încercați Scallopini de vițel într-un sos de ardei roșu dulce. Această rețetă servește 6 și costă 3,39 USD per porție. O porție conține 297 de calorii , 30 g de proteine și 9 g de grăsimi . 7 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți lapte, ou, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Vă este adus de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute . Cu un scor de lingură de 75% , acest fel de mâncare este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Broccoli Rabe și Scallopini de vițel pane , Cotlet de vițel cu lămâie și ardei și Brie la cuptor cu dulceață de ardei roșu dulce .
Instrucțiuni
Cotleturile de vițel se toarnă de câteva ori cu un ciocan de carne pentru a se înmuneca, dacă se dorește. Bateți oul cu laptele într-un castron puțin adânc. Se amestecă pesmetul, pătrunjelul, pudra de usturoi, sarea și piperul negru într-un castron separat, până se combină bine.
Încinge 2 linguri de ulei vegetal, sau suficient cât să acopere fundul unei tigaie, la foc mediu. Înmuiați fiecare cotlet în amestec de ouă și apoi în amestec de pesmet pentru a acoperi. Se prăjesc cotletele în uleiul încins până se rumenesc, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Scurgeți cotletele pe prosoape de hârtie.
Încălziți încă 2 linguri de ulei vegetal în aceeași tigaie; gătiți și amestecați ardeiul gras roșu și ceapa în uleiul încins până când se înmoaie, aproximativ 8 minute.
Se toarnă roșiile înăbușite în legume și se amestecă apa și zahărul, dizolvând zahărul în sos. Aduceți la fierbere, acoperiți și fierbeți timp de 30 de minute.
Reduceți căldura la minim.
Puneți cotlet de vițel în sos, acoperiți și fierbeți până când carnea de vițel este foarte fragedă, încă aproximativ 30 de minute.