Scallopini de vițel cu unt brun și capere
Pentru $1.66 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 414 calorii. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Un amestec de ulei vegetal, oțet de vin roșu, scallopini de vițel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Încercați Scallopini de vițel cu lămâie și capere, Piccata de vițel cu lămâie, capere și sos de unt de pătrunjel, și Cel Mai Bun Scallopini De Vițel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie grea de 12 inci (nu antiaderentă) la foc mare până când este fierbinte, apoi adăugați ulei și încălziți până când strălucește.
Între timp, amestecați făina, 1 linguriță de sare și 1/2 linguriță de piper, apoi uscați vițelul și dragați în făină, eliminând excesul.
Gatiti vitelul in 2 loturi, intorcand o data, pana se rumeneste si tocmai fiert, 2 pana la 2 1/2 minute pe lot.
Transferați pe o farfurie.
Aruncați uleiul din tigaie, apoi adăugați unt și gătiți la foc mediu, agitând frecvent tigaia, până se rumenesc și parfumate, 1 până la 2 minute. Se amestecă oțet, capere și 1/4 linguriță fiecare de sare și piper. Întoarceți vițelul în tigaie doar pentru a se încălzi, apoi presărați pătrunjel.