Scallopini De Pui
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați scallopini de pui. Această rețetă face 4 porții cu 272 calorii, 38g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru $ 1.97 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână piper, unt, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până vin alb sec ai putea urma acest curs principal cu Vin Alb Iaurt Congelat ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Încercați Scallopini De Pui, Scallopini De Pui, și Scallopini De Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați fiecare jumătate de piept de pui între 2 foi de folie de plastic grea; Lira la 1/4-inch grosime folosind un ciocan de carne sau un sucitor.
Ungeți puiul cu suc și presărați sare și piper. Pui de dragare în pesmet.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Adăugați puiul în tigaie; gătiți 3 minute pe fiecare parte sau până când puiul este gata.
Scoateți din tigaie; păstrați cald.
Adăugați bulion și vin în tigaie și gătiți 30 de secunde, amestecând constant.
Scoateți din căldură. Se amestecă caperele și untul.