Scallopine de rață cu cireșe uscate și Grappa

Scallopine de rață cu cireșe uscate și Grappa ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 4.82 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 26g de proteine, 95g de grăsime, și un total de 1210 calorii. Această rețetă servește 4. Dacă aveți ulei de măsline virgin, arpagic în bucăți de 1 inch, cireșe și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până vin rosu sec ai putea urma acest curs principal cu Pinot Noir Brownies ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 40%. Încercați Scaloppine de rață cu cireșe uscate și Grappa, Rață cu cireșe uscate și rozmarin, și Orez Persan Cu Confit De Rață Și Cireșe Uscate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Împărțiți pieptul de rață în jumătate, pe lungime.
Lăsând grăsime pe, felie magret pe părtinire până când există șase bucăți de la fiecare sân. Puneți fiecare bucată la o grosime de 1/4 inch cu un ciocan de carne și o dragă în făină condimentată.
Într-o tigaie de 12 până la 14 inci, încălziți uleiul până la fumat.
Adăugați bucăți de rață și sotati până se rumenesc, fără a se întoarce.
Adăugați cireșe, grappa, vin, stoc și unt și dați la fiert. Reduceți la jumătate, aproximativ 6 până la 7 minute și răsturnați bucățile de rață. Gatiti inca 30 de secunde, presarati cu arpagic si serviti cu varza rosie fiarta.