Scallopina de porc Perugina necesită aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 348 calorii. Pentru $ 2.45 pe portie, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați vin, scoici de porc, prosciutto și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Homemade Baci Perugina-Ciocolată Italiană Cu Alune De Nutella, Herb Prosciutto pe cotlet de porc "carne de porc pe carne de porc", și Cotlete dulci de porc dulci în aragazul lent – 2 ingrediente Plus carnea de porc.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie de 12 inch până la 14 inch, încălziți uleiul de măsline până la fumat. Dragați bucățile de porc în făina condimentată și scuturați excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalaj Tocanita De Legume Congelate, Decongelate
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Zahăr Roșu Grosier
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Se sotează într-o tigaie până se rumenesc pe o parte, timp de 5 până la 6 minute. Întoarceți și continuați să gătiți încă 3 până la 4 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Scoateți pe o farfurie într-un loc cald și scurgeți tigaia cu exces de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați Prosciutto, usturoi și capere la tigaie și gătiți 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prosciutto
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați vin, hamsii, coaja de lămâie și salvie și întoarceți carnea de porc în tigaie. Gatiti pana se incalzeste si lichidul se reduce la cateva lingurite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils Argintii
Parmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
1/2 Crenguță Rozmarin
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Puneți bucățile de porc pe placa caldă, acoperiți cu linguri de sos și serviți cu linte caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linte
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Santa Margherita Pinot Grigio. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Santa Margherita Pinot Grigio
Un galben pai PAL. Parfum curat, crocant, cu note intense, dar elegante de gutui. Fructe proaspete, armonios pornit de dulceață ușoară, cu un finisaj lung plin de aroma delicata, picant.