Scallop Seviche
Această rețetă servește 8 și costă 56 de cenți pe porție. O porție conține 17 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați suc de portocale, suc de lămâie, piper serrano și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Scallop-Papaya Seviche, Scallop Seviche Cu Daikon, și Scallop Seviche Cu Daikon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați fiecare scoică orizontal în 3 felii uniforme.
Așezați scoici într-un vas din nonaluminiu.
Adăugați suc de lămâie și ingredientele rămase; aruncați pentru a acoperi (amestecul de suc ar trebui să acopere scoicile). Acoperiți și refrigerați cel puțin 6 ore sau peste noapte, amestecând ocazional amestecul.
Serviți scoicile la rece folosind o lingură cu fante.
Vin recomandat: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir
Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru scoici. Chardonnay și chenin blanc sunt chibrituri excelente pentru scoici la grătar sau prăjite. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte mezeluri, încercați un pinot noir ușor răcit. Santan Ema Reserve Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
![Santa Ema Reserve Chardonnay]()
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva este un vin strălucitor de culoare galben auriu care provine din Valea Leyda. Apare un buchet de fructe tropicale coapte, cum ar fi bananele și fructele pasiunii, împreună cu atingeri de miere și vanilie. În gură, este un vin de echilibru bun și aciditate plăcută.Ideal pentru a merge cu pește gras și sosuri, fructe de mare și crab la grătar. De asemenea, ideal pentru carne albă și brânzeturi mature.