Scallop Crudo

Scallop Crudo
Această rețetă fără gluten și vegană servește 4 și costă 67 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 49 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de arpagic, chile Thailandez, sos de soia și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Scallop Crudo, SCALLOP CRUDO CU RIDICHE PEPENE VERDE, CASTRAVETE ȘI SHISO, și Halibut Crudo.

Instrucțiuni

1
Bateți sucul de portocale, sucul de lămâie, sosul de soia,uleiul, ghimbirul, chile și oțetul într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De PortocaleSuc De Portocale
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Sos De SoiaSos De Soia
OțetOțet
GhimbirGhimbir
Ardei IuteArdei Iute
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
2
Se toarnă pansamentul pe 4 margini mariplăci. Aranjați scoici peste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
3
Se ornează cumentă și arpagic. Condimentează ușor cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArpagicArpagic
SareSare

Echipamente

Vin recomandat: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir

Scallops funcționează foarte bine cu Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir. Chardonnay și chenin blanc sunt chibrituri excelente pentru scoici la grătar sau prăjite. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte mezeluri, încercați un pinot noir ușor răcit. Ai putea încerca Chardonnay de la A la Z. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
De la A La Z Chardonnay
De la A La Z Chardonnay
Chardonnay 2010 de la A la Z se deschide cu arome de flori albe, mandarină, tei, gutui, piatră umedă și minerale care se dezvoltă în continuare în nucșoară, miere, măr verde cu note de ghimbir. Un atac încărcat cu minerale este luminos, îmbucurător și intens. Palatul Mijlociu nuanțat continuă cu arome care oglindesc și amplifică aromele. Finisajul este lung, curat, crocant și suculent, cu arome de caprifoi, citrice și piatră umedă. Acest vin exemplifică clasicul Oregon steely Chardonnay. 2010 a fost o epocă excepțională pentru vinurile albe din Oregon și acest vin sofisticat condus de terroir nu face excepție; luminos, acidulat și intens pe care îl va livra în următorii 5 ani.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista