Această rețetă fără gluten și vegană servește 4 și costă 67 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 49 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de arpagic, chile Thailandez, sos de soia și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Scallop Crudo, SCALLOP CRUDO CU RIDICHE PEPENE VERDE, CASTRAVETE ȘI SHISO, și Halibut Crudo.
Instrucțiuni
1
Bateți sucul de portocale, sucul de lămâie, sosul de soia,uleiul, ghimbirul, chile și oțetul într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Portocale
Suc De Lămâie
Sos De Soia
Oțet
Ghimbir
Ardei Iute
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
2
Se toarnă pansamentul pe 4 margini mariplăci. Aranjați scoici peste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
3
Se ornează cumentă și arpagic. Condimentează ușor cu sare.
Scallops funcționează foarte bine cu Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir. Chardonnay și chenin blanc sunt chibrituri excelente pentru scoici la grătar sau prăjite. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte mezeluri, încercați un pinot noir ușor răcit. Ai putea încerca Chardonnay de la A la Z. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.