Scallop Ceviche

Scallop Ceviche
Snappy Scallop Ceviche este un fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. Această rețetă face 6 porții cu 646 calorii, 19g de proteine, și 40g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.05 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți scoici de dafin, sare, suc de lămâie și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până porumb ai putea urma acest curs principal cu Bomboane De Porumb Pecan Plăcintă ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei Sud-Americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Scallop Ceviche, Scallop Ceviche, și Scallop Ceviche pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
3
Spălați cartofii dulci și puneți-i într-o cratiță adâncă cu apă rece pentru a acoperi. Se aduce la fierbere și se gătește până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
4
Se scoate de pe foc, se scurge și se lasă să se răcească suficient pentru a se manipula. Îndepărtați pielea, feliați-o în bucăți de 1/2 inch și lăsați-o deoparte.
5
Așezați scoicile de dafin într-un bol mediu și aruncați ușor cu sucul de lămâie. Acoperiți vasul cu folie de plastic și refrigerați cel puțin 30 de minute sau până la 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scoici De DafinScoici De Dafin
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Așezați nuca de cocos pe o foaie de copt cu margini și prăjiți până se rumenesc, aproximativ 5 minute, amestecând la fiecare câteva minute, astfel încât nuca de cocos să se prăjească uniform. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
7
Scurgeți scoicile și transferați-le într-un castron curat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
8
Adăugați ceapa, jalapenos, stafidele, nuca de cocos prăjită, laptele de cocos, cilantro tocat, oregano și sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
9
Se amestecă bine și se dă la frigider cel puțin 30 de minute și până la 3 ore.
10
Se presară cu frunze de coriandru și nuca de cocos prăjită rezervată și se servește cu Canchita pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru ProaspătCoriandru Proaspăt
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
1
Încălziți canola sau uleiul vegetal într-o oală mare la foc mediu-mare timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Adăugați porumbul chulpe, acoperiți oala și reduceți focul la mediu. După ce auziți sâmburii pop (cum ar fi popcornul), agitați vasul puternic pentru a preveni arderea boabelor de pe fund. Odată ce popping-ul încetinește, după aproximativ 8 până la 10 minute, scurgeți canchita într-o strecurătoare și frecați cu un prosop de hârtie pentru a îndepărta excesul de ulei. Condimentează cu sare în timp ce porumbul este încă cald și servește cu Ceviche de scoici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat3 Linguri Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-Subţire-
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată

Vin recomandat: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir

Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru scoici. Chardonnay și chenin blanc sunt meciuri excelente pentru scoici la grătar sau arse. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte cărnuri vindecate, încercați un pinot Noir ușor răcit. Ai putea încerca Lapis luna Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Lapis Luna Chardonnay
Lapis Luna Chardonnay
Coajă de portocală, ananas copt, pâine prăjită și vanilie pe nas. Corpolent, proaspăt și plin de viață, cu piersici albe luxuriante și arome de mere coapte care duc la un finisaj sărat cu unt.
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate27
Revista