Saying goodbye to summer-Sorbet mixt de fructe de pădure și banane

A-ți lua rămas bun de la vară-sorbetul mixt de fructe de pădure și banane este un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap desert. Această rețetă servește 2. O porție conține 189 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime. Pentru $3.31 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de extract de vanillan, fructe de pădure, conserve de lapte de cocos și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este destul de bun. Încercați Compot mixt de fructe de pădure cu Sorbet de lămâie, Vacherine cu Sorbet de zmeură și sos mixt de fructe de pădure-Cardamom, și Smoothie Mixt De Vară Cu Fructe De Pădure pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cojiți bananele și aruncați-le într-un blender cu laptele de cocos. Se amestecă până se combină.
Adăugați murele, 1 lingură de stevia lichidă, extractul de vanilie și sucul de lămâie. Se amestecă până când boabele sunt complet curățate.Gustați, adăugați mai multă stevia dacă este prea tartă.
Adăugați puțin mai multă stevia decât credeți că aveți nevoie, deoarece aroma se va schimba atunci când sorbetul lichid este înghețat.Când sunteți mulțumit de nivelul de dulceață, faceți sorbet într-un producător de înghețată de două litri, conform instrucțiunilor producătorilor.