Savurând vara-Postare invitată de pe blogul Pain Perdu
Savurarea postării oaspeților de vară de pe blogul Pain Perdu ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de garnituri. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 6 și costă 51 cenți pe porție. O porție conține 129 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați sare, suc de lămâie, ananas și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta este adus la tine de SippitySup. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 50%. Rețete similare sunt Durere Perdu, Durere Perdu, și Durere Perdu.
Instrucțiuni
Combinați ananasul, laptele condensat îndulcit și sucul de lămâie într-un castron și răciți câteva ore. Când este gata să înghețe ananasul, amestecul de lapte, bateți albușurile cu un vârf de sare, apoi împăturiți-le în amestec în 3 adăugiri. Congelați într-o mașină de congelare a înghețatei conform instrucțiunilor mașinii dvs. Șerbetul va fi moale. Poate fi servit ca atare sau plasat într-un congelator pentru a îngheța mai tare.Ca aceasta: cum ar fi încărcarea...