Saut varză de Bruxelles mărunțită cu șuncă afumată și nuci pecan prăjite

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați varza de Bruxelles mărunțită cu șuncă afumată și nuci pecan prăjite. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 175 calorii. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de șuncă groasă, unt, cățel de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Varză de Bruxelles sotată cu șuncă și nuci pecan prăjite, Varză De Bruxelles Mărunțită Cu Nuci Pecan Și Pere, și Salată Mărunțită De Varză De Bruxelles Și Nuci Pecan.
Instrucțiuni
Tăiați capetele rădăcinii din varza de Bruxelles.Folosind un cuțit ascuțit sau un procesor echipat cu un disc de mărunțire grosier, tăiați subțire brusselssprouts în bucăți. Faceți înainte: poate fi pregătit cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți.
Se topește untul cu ulei de măsline în adâncuri maritilleu la foc mediu.
Se adauga sunca; saut până la aur, aproximativ 3 minute.
Adăugați usturoi; se amestecă 30 de secunde.
Adăugați varză de Bruxelles șibulion; saut până la crocant-fraged, dar încă verde aprins, 3 până la 5 minute. Condimentează cusare grosieră și piper negru.
Transferați lacastron de servire.
Se presară cu nuci pecan.