Saut Spaghetti Squash și Chard 4
Spaghete suc de fructe și Chard saut CCA ar putea fi o reteta buna pentru a extinde caseta de reteta Hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 4. O porție conține 261 calorii, 10g de proteine, și 17g de grăsime. Pentru $1.86 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână oțet de mere, smog, fulgi de ardei iute și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1298 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 40 de minute. Vă este adus prin simple rețete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 0%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Ribeye la grătar cu spaghete squash sote, Creveți + sote de legume peste dovlecei spaghetti, și Spaghetti Squash Aglio e Olio cu curcubeu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Coaceți dovleceii de spaghete: Preîncălziți cuptorul la 375 buc.F. Folosiți un cuțit foarte ascuțit și împingeți dovleceii de spaghete peste tot, cel puțin un centimetru adâncime, aproximativ 12 tăieturi (acest lucru este pentru a preveni creșterea presiunii pe măsură ce dovleceii se gătesc).
Așezați dovleceii într-o tigaie sau o foaie de copt cu margini și coaceți la cuptor timp de o oră.
Scoateți din cuptor și lăsați să se odihnească câteva minute. Apoi tăiați dovleceii în jumătate, pe lungime. (Dacă dovlecelul nu este ușor de tăiat, readuceți-l la cuptor pentru încă 15 minute.)
Scoateți semințele, aruncați - le (sau salvați-le pentru a le prăji mai târziu-consultați rețeta de semințe de dovleac prăjite).
Răzuiți șuvițele de dovlecei spaghetti: folosiți o furculiță pentru a răzui carnea interioară a dovlecelului în șuvițe lungi și subțiri.
Așezați șuvițele de dovlecei spaghetti într-un castron mare și puneți-le deoparte.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare saut la foc mediu.
Adăugați usturoiul, fulgii de ardei iute și rozmarinul și gătiți timp de aproximativ 30 de secunde, până când sunt parfumate. Nu lăsați usturoiul să se rumenească.
Adăugați dovleceii spaghetti în tigaie și aruncați pentru a acoperi cu amestecul de ulei și usturoi.
Adăugați frunzele proaspete tocate și pătrunjelul și aruncați cu dovlecelul spaghetti. Gatiti pana cand frunzele de smog s-au ofilit, cateva minute.
Se ia de pe foc și se presară oțet.
Adăugați parmezanul ras și aruncați pentru a acoperi.
Se adaugă sare și piper după gust.