Saut salată de Escarole, porumb și fasole albă
Salata saut escarole, porumb și fasole albă este un fără gluten și fără lactate garnitură. Pentru $2.37 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 274 calorii. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați piper, ulei de măsline extravirgin, escarol și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Salată de Escarole și fasole albă cu pește-spadă, V8 Escarole și supă de fasole albă, și Escarole și supă de fasole albă.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați escarole în tigaie; gătiți 3 minute sau până se ofilesc, întorcându-se frecvent. Tăiați capetele tulpinii albe din fiecare sfert de escarol; se toacă aproximativ.
Ștergeți tigaia cu un prosop de hârtie. Întoarceți tigaia la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați pancetta, dovlecelul și usturoiul în tigaie; gatiti 2 minute sau pana cand dovlecelul este fraged.
Adăugați porumb; gatiti 1 minut.
Combinați escarola, amestecul de porumb, pătrunjelul și fasolea într-un castron mare.
Adăugați oțet și ingredientele rămase; aruncați bine pentru a acoperi.