Saut Rapid De Pui Cu Rosii, Masline Negre Si Busuioc

Saut Rapid De Pui Cu Rosii, Masline Negre Si Busuioc
Saut rapid de pui cu roșii, măsline negre și busuioc este un fără gluten și primar felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 38g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 390 calorii. Pentru $2.4 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână usturoi, parmigiano reggiano, busuioc și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Saut De Pui Cu Masline Si Rosii Prune, Tigaie de pui, Orzo și spanac cu măsline Kalamatan, roșii și busuioc, și Piept de pui cu crustă panko în stil grecesc, acoperit cu roșii, măsline Kalamatan, Feta și busuioc.

Instrucțiuni

1
Condimentează puiul cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2
Căldură 1 Tbs. de ulei într-o tigaie medie saut la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați puiul și când partea inferioară a acestuia a devenit maro auriu intens (după aproximativ 1 min.), rotiți-l cu o spatulă metalică. Întoarceți ocazional pentru o rumenire uniformă până aproape gătită, 3 până la 5 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
4
Transferați într-un castron. Reduceți căldura la mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Încălziți restul de 1-1 / 2 lingurițe. ulei în tigaie și adăugați usturoiul, hamsiile și coaja de portocală. Gatiti pana cand usturoiul este auriu si amestecul este parfumat, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Adăugați roșiile cu sucurile și măslinele și fierbeți, folosind o lingură de lemn pentru a răzui orice bucăți rumenite în tigaie și amestecați-le în sos. Gatiti aproximativ 5 min. pentru a amesteca aromele. Reduceți focul la mediu scăzut și amestecați puiul și orice sucuri. Condimentează cu sare și piper după gust. Se amestecă busuiocul și se servește imediat, acoperit cu brânza proaspăt rasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
1
Calorii
1
360, grăsime
2
17, Calorii Grase
1
160, Grăsimi Saturate
2
3, proteine
3
38, Grăsimi Mononesaturate
4
11, carbohidrați
5
1650, colesterol
6
100, fibră
7
Foto: Scott Phillips
8
Evaluați această rețetă și vizualizați recenzii
1
11, Grăsimi Polinesaturate
2
2, sodiu
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate25
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista