Saut piept de pui cu sos de oțet balsamic
Saut piept de pui cu sos de tigaie cu oțet Balsamic ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.74 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 289 calorii, 31g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați făină, piper, miere și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma mierea, puteți urma acest fel principal cu Turtă Dulce Cu Miere ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este destul de bun. Încercați Saut Creveți Cu Sos De Oțet Balsamic Cu Unt, Piept De Pui Cu Sos De Oțet (Guyana -- Caraibe ) , și Radicchio sotat cu miere și oțet Balsamic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați bulionul, oțetul și mierea.
Topiți untul și uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mic.
În timp ce untul se topește, presărați puiul cu sare și piper.
Așezați făina într-un vas puțin adânc. Dragă pui în făină; scuturați excesul de făină.
Creșteți căldura la mediu-mare; încălziți 2 minute sau până când untul devine maro auriu.
Adăugați puiul în tigaie; gatiti 4 minute pe fiecare parte sau pana se rumenesc.
Scoateți puiul din tigaie; păstrați cald.
Adăugați eșalotă, și saut 30 de secunde.
Adăugați amestecul de bulion, răzuind pentru a slăbi bucățile rumenite. Se aduce la fierbere și se fierbe până se reduce la 1/2 cană (aproximativ 3 minute).
Garnisiți cu pătrunjel tocat, dacă doriți.