Saut piept de pui cu sos de tigaie cu oțet Balsamic ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.74 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 289 calorii, 31g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați făină, piper, miere și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma mierea, puteți urma acest fel principal cu Turtă Dulce Cu Miere ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este destul de bun. Încercați Saut Creveți Cu Sos De Oțet Balsamic Cu Unt, Piept De Pui Cu Sos De Oțet (Guyana -- Caraibe ) , și Radicchio sotat cu miere și oțet Balsamic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați bulionul, oțetul și mierea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet
Bulion
Miere
2
Topiți untul și uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
În timp ce untul se topește, presărați puiul cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Pui întreg
Unt
4
Așezați făina într-un vas puțin adânc. Dragă pui în făină; scuturați excesul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr Roșu Grosier
5
Creșteți căldura la mediu-mare; încălziți 2 minute sau până când untul devine maro auriu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
6
Adăugați puiul în tigaie; gatiti 4 minute pe fiecare parte sau pana se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Scoateți puiul din tigaie; păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Adăugați eșalotă, și saut 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Eșalotă
9
Adăugați amestecul de bulion, răzuind pentru a slăbi bucățile rumenite. Se aduce la fierbere și se fierbe până se reduce la 1/2 cană (aproximativ 3 minute).