Saut piept de pui cu sos de oțet balsamic

Saut piept de pui cu sos de oțet balsamic
Saut piept de pui cu sos de tigaie cu oțet Balsamic ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.74 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 289 calorii, 31g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați făină, piper, miere și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma mierea, puteți urma acest fel principal cu Turtă Dulce Cu Miere ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este destul de bun. Încercați Saut Creveți Cu Sos De Oțet Balsamic Cu Unt, Piept De Pui Cu Sos De Oțet (Guyana -- Caraibe ) , și Radicchio sotat cu miere și oțet Balsamic pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați bulionul, oțetul și mierea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
BulionBulion
MiereMiere
2
Topiți untul și uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
În timp ce untul se topește, presărați puiul cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Pui întregPui întreg
UntUnt
4
Așezați făina într-un vas puțin adânc. Dragă pui în făină; scuturați excesul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
5
Creșteți căldura la mediu-mare; încălziți 2 minute sau până când untul devine maro auriu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
6
Adăugați puiul în tigaie; gatiti 4 minute pe fiecare parte sau pana se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Scoateți puiul din tigaie; păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Adăugați eșalotă, și saut 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
9
Adăugați amestecul de bulion, răzuind pentru a slăbi bucățile rumenite. Se aduce la fierbere și se fierbe până se reduce la 1/2 cană (aproximativ 3 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
10
Serviți sosul peste pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
SosSos
11
Garnisiți cu pătrunjel tocat, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel

Echipamente

DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista