Saut năut cu șuncă și Kale

Saut năut cu șuncă și Kale
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de mâncare laterală, așa că încercați năutul saut cu șuncă și Kale. Pentru $1.17 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 291 calorii, 11g de proteine, și 20g de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 10 minute. Un amestec de pulbere ancho chile, oregano, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este uimitor. Rețete similare sunt Kale Picant Saut + 5 Kale Sănătos, Saut Penne cu conopidă și năut, și Năut saut cu Broccoli și parmezan.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mică, gătiți semințele de achiote în ulei la foc mic timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De AnnattoSemințe De Annatto
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Se ia de pe foc și se lasă să stea 5 minute. Aruncați semințele de achiote și rezervați uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De AnnattoSemințe De Annatto
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
3
Într-o tigaie mare, încălziți 2 linguri de ulei de achiote.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnnattoAnnatto
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Adăugați ceapa și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până când începe să se rumenească, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
5
Adăugați roșiile și șunca și condimentați cu sare și piper. Gatiti la foc mare pana cand rosiile se inmoaie, aproximativ 3 minute. Răsturnați amestecul într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
6
Ștergeți tigaia.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Adăugați restul de 1/4 cană de ulei de achiote și usturoiul și gătiți la foc moderat, amestecând, până devin aurii, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnnattoAnnatto
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
8
Adăugați nautul și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până când începe să se rumenească, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
9
Adăugați pudra de ancho și oregano și gătiți, amestecând, până când sunt parfumate, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
10
Adăugați amestecul de roșii și șuncă și apa și dați la fiert. Coborâți focul la moderat și adăugați varza. Acoperiți și gătiți, amestecând ocazional, până când varza este doar fragedă, aproximativ 5 minute. Se amestecă sucul de lămâie și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
KaleKale
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
11
Transferați nautul într-un castron și serviți fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate70
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista