Carne de vită saut, ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 216 calorii, 27G de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 1,34 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Mergeți la magazin și ridicați morcovi, boia de ardei, frunze de rozmarin și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 81%, care este super. Încercați Saut De Vitel 8, Sote De Spanac, și Sote De Guli-Rabe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Îndepărtați grăsimea din vițel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
2
Tăiați vițelul în 4 bucăți de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
3
Se amestecă făina, boiaua, 1/4 linguriță sare și piperul. Înveliți vițelul cu amestec de făină. Aplatizați între foi de folie de plastic sau hârtie cerată cu un ciocan de carne la o grosime de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Apă Pentru A Permite
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
3 Căni De Pesmet Panko
4
Încălziți uleiul într-o tigaie antiaderentă de 10 inci la foc mediu-mare. Gatiti vitelul in ulei, intorcand o data, pana se rumeneste; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
5
Adăugați vin, apă, rozmarin, 1/4 linguriță sare, ceapa și morcovii la vițel în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Grăsime De Porc înapoi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
6
Se încălzește până la fierbere; reduceți căldura. Acoperiți și fierbeți aproximativ 45 de minute, adăugând apă, dacă este necesar, până când vițelul și legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1 Cană De Orz Alb Perlat
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
7
Așezați vițelul și legumele pe platou; se toarnă picături de tigaie deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)