Saut de vițel este un fără lactate felul principal. Pentru $1.5 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 217 calorii, 27G de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Dacă aveți la îndemână friptură rotundă de vițel, pătrunjel, ceapă perlată și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este excelent. Încercați Sote De Spanac, Sote De Guli-Rabe, și Suc De Fructe Sote pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Îndepărtați grăsimea din vițel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
2
Tăiați vițelul în 4 bucăți de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
3
Se amestecă făina, boiaua, 1/4 linguriță sare și piperul. Înveliți vițelul cu amestec de făină. Aplatizați între foi de folie de plastic sau hârtie cerată cu un ciocan de carne la o grosime de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Bomboane Salvatoare
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
3 Căni De Pesmet Panko
4
Încălziți uleiul într-o tigaie antiaderentă de 10 inci la foc mediu-mare. Gatiti vitelul in ulei, intorcand o data, pana se rumeneste; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Adăugați vin, apă, rozmarin, 1/4 linguriță sare, ceapa și morcovii la vițel în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Grăsime De Porc înapoi
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Se încălzește până la fierbere; reduceți căldura. Acoperiți și fierbeți aproximativ 45 de minute, adăugând apă, dacă este necesar, până când vițelul și legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
7
Așezați vițelul și legumele pe platou; se toarnă picături de tigaie deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)