Saut de pui de vara cu sos de rosii-busuioc

Saut de pui de vara cu sos de rosii-busuioc
Saut de pui de vara cu sos de rosii-busuioc este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 246 calorii. Această rețetă servește 2. Pentru $2.12 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de saramură rezervată, șalotă, vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este destul de bun. Încercați Piept de pui cu usturoi de busuioc cu sos de busuioc de roșii, și Pastrav la tigaie cu rosii busuioc saut 4 pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline în tigaie medie grea la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Presărați jumătățile de piept de pui cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Piept De PuiJumătăți De Piept De Pui
Sare și PiperSare și Piper
3
Adăugați puiul în tigaie și gătiți până devine auriu și fiert, aproximativ 5 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Transferați pe placă.
5
Adăugați șalotă tocată în aceeași tigaie;saut 30 de secunde. Se amestecă roșiile, vinul alb, caperele și saramura de capere. Se fierbe până când roșiile eliberează sucuri, aproximativ 4 minute. Se amestecă busuiocul tocat. Sos de sezon cu sare și piper. Întoarceți puiul în tigaie. Gatiti pana se incalzeste, Lingand sosul peste pui, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Vin AlbVin Alb
TomateTomate
Pui întregPui întreg
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
CapereCapere
BusuiocBusuioc
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Transferați puiul cu sos pe 2 farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
SosSos
7
247 calorii, 9G grăsimi (1g saturate), 68mg colesterol, 212mg sodiu, 8G carbohidrați, 2G fibre, 29G proteine
8
Date Nutriționale
9
Vezi analiza completă a datelor nutriționale a acestei rețete"

Echipamente

DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate15
Revista