Saut de pui de vara cu sos de rosii-busuioc

Saut de pui de vara cu sos de rosii-busuioc este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 246 calorii. Această rețetă servește 2. Pentru $2.12 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de saramură rezervată, șalotă, vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este destul de bun. Încercați Piept de pui cu usturoi de busuioc cu sos de busuioc de roșii, și Pastrav la tigaie cu rosii busuioc saut 4 pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline în tigaie medie grea la foc mediu-mare.
Presărați jumătățile de piept de pui cu sare și piper.
Adăugați puiul în tigaie și gătiți până devine auriu și fiert, aproximativ 5 minute pe fiecare parte.
Adăugați șalotă tocată în aceeași tigaie;saut 30 de secunde. Se amestecă roșiile, vinul alb, caperele și saramura de capere. Se fierbe până când roșiile eliberează sucuri, aproximativ 4 minute. Se amestecă busuiocul tocat. Sos de sezon cu sare și piper. Întoarceți puiul în tigaie. Gatiti pana se incalzeste, Lingand sosul peste pui, aproximativ 1 minut.
Transferați puiul cu sos pe 2 farfurii.
247 calorii, 9G grăsimi (1g saturate), 68mg colesterol, 212mg sodiu, 8G carbohidrați, 2G fibre, 29G proteine
Vezi analiza completă a datelor nutriționale a acestei rețete"