Saut De Pui Curried 4
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați să încercați puiul saut Curry. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 202 calorii. Pentru $1.74 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de pre ardei gras, piept de pui, var și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma pudra de curry, puteți urma acest fel principal cu Înghețată Curry cu Mango și fistic ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 23 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este destul de bun. Încercați Saut De Legume Curry 4, Saut De Pui Mexican 8, și Sote de pui și cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie antiaderentă la foc mediu-mare.
Presărați 1 linguriță pudră de curry, 1/2 linguriță sare și 1/2 linguriță piper negru peste pui. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați puiul în tigaie; gătiți 5 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat.
Scoateți puiul din tigaie; păstrați cald.
Adăugați ardeii grași și restul de 1/2 linguriță de pudră de curry în tigaie; saut 1 minut.
Adăugați lapte de cocos și aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți 4 minute sau până când amestecul este ușor îngroșat.
Tăiați varul în jumătate. Strângeți 1 lingură de suc din 1 jumătate de lime; feliați cealaltă jumătate în 4 pene. Se amestecă sucul și 1/4 linguriță de sare în amestecul de ardei gras.
Tăiați puiul peste cereale în felii subțiri.
Serviți puiul cu amestec de ardei gras și pene de tei.