Saut de pui cu anghinare și ciuperci ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 361 calorii, 27G de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru $2.44 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână bulion de pui, făină, capere și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 44%. Încercați Sote de pui cu anghinare, lămâie și mentă, Sote de pui cu ciuperci și ardei, și Pui Cu Anghinare Și Ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Scurgeți anghinarea, rezervând 2 linguri de marinată; puneți anghinarea și marinada rezervată deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
2
Așezați puiul între 2 foi de folie de plastic rezistentă; aplatizați la o grosime de 1/2 inch, folosind un ciocan de carne sau un sucitor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
3 Căni De Pesmet Panko
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
3
Combinați făina, sarea și piperul într-un vas puțin adânc; dragă pui în amestec de făină și pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
4
Topiți 3 linguri de unt într-o tigaie mare la foc mediu-mare; adăugați ciuperci și sotati 5 minute. Împingeți ciupercile într-o parte a tigaiei și topiți 1 lingură de unt în tigaie; adăugați pui. Gatiti puiul 5-6 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Scoateți puiul din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați vin în tigaie și gătiți la foc mediu-mare, amestecând pentru a slăbi particulele din fundul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Adăugați bulion de pui, anghinare și marinată de anghinare rezervată în tigaie și gătiți 3 minute sau până când lichidul se reduce la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
8
Se ia de pe foc; se adaugă 1 lingură de unt și capere rămase, amestecând des până se omogenizează.