Saut de pui cu anghinare și ciuperci ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 361 calorii, 27G de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru $2.44 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână bulion de pui, făină, capere și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 44%. Încercați Sote de pui cu anghinare, lămâie și mentă, Sote de pui cu ciuperci și ardei, și Pui Cu Anghinare Și Ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Scurgeți anghinarea, rezervând 2 linguri de marinată; puneți anghinarea și marinada rezervată deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
2
Așezați puiul între 2 foi de folie de plastic rezistentă; aplatizați la o grosime de 1/2 inch, folosind un ciocan de carne sau un sucitor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A Permite
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
3 Căni De Pesmet Panko
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
3
Combinați făina, sarea și piperul într-un vas puțin adânc; dragă pui în amestec de făină și pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
4
Topiți 3 linguri de unt într-o tigaie mare la foc mediu-mare; adăugați ciuperci și sotati 5 minute. Împingeți ciupercile într-o parte a tigaiei și topiți 1 lingură de unt în tigaie; adăugați pui. Gatiti puiul 5-6 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
5
Scoateți puiul din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
6
Adăugați vin în tigaie și gătiți la foc mediu-mare, amestecând pentru a slăbi particulele din fundul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
7
Adăugați bulion de pui, anghinare și marinată de anghinare rezervată în tigaie și gătiți 3 minute sau până când lichidul se reduce la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
8
Se ia de pe foc; se adaugă 1 lingură de unt și capere rămase, amestecând des până se omogenizează.