Saut creveți jumbo cu sos de fructe de pasiune

Saut creveți jumbo cu sos de fructe de pasiune este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 8 porții. Pentru $ 4.95 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 261 calorii, 12g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, bulb de fenicul, andive belgiene și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este destul de bun. Încercați Crispy Pan Seared Florida Snapper cu cremă de fructe de pasiune și citrice Florida și salată de fenicul ras, garnisită cu creveți Florida Gulf sote și gem picant de Mango verde, Saut creveți jumbo cu ardei dulci, și Salată de spanac cu sos de fructe de pasiune și migdale glazurate cu arțar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Puneți o strecurătoare mică peste un castron mic. Răzuiește semințele și pulpa fructului pasiunii în strecurătoare. Cu o lingură, apăsați pe semințele fructului pasiunii pentru a extrage sucul; aruncați orice aglomerări strânse atașate de semințe.
Adăugați semințele în sucul de fructe de pasiune și amestecați 2 linguri de ulei de măsline. Condimentați pansamentul cu fructe de pasiune cu sare și piper.
Într-o tigaie mare cu apă sărată clocotită, gătiți morcovii, sulițele de sparanghel și ardeii grași roșii la foc moderat până se înmoaie, 4 minute pentru sparanghel și 10 minute pentru morcovi și ardei. Folosind o lingură cu fante, transferați legumele pe o foaie de copt căptușită cu un prosop de hârtie. Curățați ardeii grași roșii.
Adăugați bulbul de fenicul în tigaie și gătiți până se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Transferați becul de fenicul pe foaia de copt cu celelalte legume. Uscați legumele și aruncați prosoapele de hârtie.
Scurgeți tigaia și ștergeți-o uscată.
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline în tigaie.
Adăugați morcovii, sulițele de sparanghel și bulbul de fenicul, condimentați legumele cu sare și piper și gătiți-le la foc mare până se rumenesc ușor, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Transferați legumele înapoi pe foaia de copt.
Adăugați 1 lingură de ulei de măsline în tigaie și adăugați ardeii roșii curățați. Condimentați ardeii cu sare și piper și gătiți-i la foc moderat până se rumenesc ușor, aproximativ 2 minute pe fiecare parte; se transferă pe foaia de copt. Repetați cu 2 linguri de ulei de măsline și shiitake și andive.
Transferați foaia de copt în cuptor pentru a menține legumele calde.
Adăugați restul de 2 linguri de ulei de măsline în tigaie și încălziți până când sclipesc.
Adăugați creveții jumbo, condimentați-i cu sare și piper și gătiți-i la foc moderat, până când se rumenesc și tocmai fierte, 3 până la 4 minute pe fiecare parte.
Transferați legumele în boluri puțin adânci și acoperiți cu creveții.
Stropiți pansamentul cu fructe de pasiune peste legume și serviți.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Santi Sortesele Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Santi Sortesele Pinot Grigio]()
Santi Sortesele Pinot Grigio
Nuanță galbenă de paie, însoțită de un nas concentrat de pere, caise și flori albe. Gustul fructat, cu note de vârf de fructe de piatră, prezintă maturitate și rotunjime bine susținute de o aciditate și savoare elegante, asigurând un finisaj lung și persistent.