Saut cotlete de curcan cu sos de portocale-afine
Saut cotlete de curcan cu sos de portocale-afine ar putea fi o reteta buna pentru a extinde caseta de reteta farfurie. Această rețetă servește 4. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 159 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de piper, ulei vegetal, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 20%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Încercați Saut cotlete de curcan cu sos de portocale-afine, Cotlete de curcan sotate cu sos de Avocado, și Cotlete De Curcan Cu Merișor-Portocaliu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul și uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mic.
În timp ce untul se topește, presărați cotletele cu sare și piper.
Puneți făina într-un vas puțin adânc. Tăieturi de dragare în făină; scuturați excesul de făină.
Creșteți căldura la mediu-mare; încălziți 2 minute sau până când untul devine maro auriu.
Adăugați tăieturi în tigaie; gătiți 2 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc.
Scoateți cotletele din tigaie; păstrați cald.
Adăugați suc, muștar și afine în tigaie, răzuind pentru a slăbi bucățile rumenite. Se aduce la fierbere; gatiti pana se reduce la 2/3 cana (aproximativ 5 minute).
Serviți sosul peste cotlete.