Saut coaste de brânză elvețiană cu smântână și paste făinoase

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați coaste de brânză elvețiană saut cu cremă și Pastan. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 34G de proteine, 32g de grăsime, și un total de 1155 calorii. Pentru $1.37 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ aproximativ 45 de minute. Vă este adus prin simple rețete. 140 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de bietă elvețiană, sare și piper, smântână grea și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 0%. Paste Cu Brânză Elvețiană Sotată, Cina în seara asta: Paste cu brânză elvețiană Sotată, stafide aurii și capere, și Coaste scurte de vită fierte cu piure de cartofi, Bietă elvețiană și cremă de hrean sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Separați coastele de verdeață.
Tăiați coastele în bucăți de 1/2 inch până la 1 inch. Albiți coastele în apă clocotită ușor sărată timp de 3 minute.
Topiți untul într-o cratiță la foc mediu.
Adăugați coastele scurse, albite și fierbeți timp de 4 minute.
Adăugați smântână grea și gătiți până când smântâna se reduce cu două treimi.
În timp ce crema se reduce, gătiți pastele conform instrucțiunilor pachetului pastelor.
Se amestecă bietă cremă cu paste. Condimentează ușor cu sare și piper proaspăt măcinat.