Saut carne de pui cu sos de arahide
Saut de pui cu sos de scufundare de arahide este un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap rețetă cu 4 porții. Acest fel principal are 434 calorii, 44G de proteine, și 24g de grăsime pe porție. Pentru $1.87 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sos de soia, oțet de orez, sos de chili asiatic și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma oțetul de orez, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cană Din Catifea Roșie ca desert. Cu o lingură scor de 66%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Saut Carne De Pui Cu Sos De Arahide, Piept de pui sarat cu sos de ceapa saut saut, și Pui Satay cu sos de arahide pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați 3 linguri de oțet, 2 lingurițe de suc de lămâie, 1 linguriță de zahăr brun și castraveții într-un castron mediu. Îndoiți ușor coriandrul și lăsați-l deoparte.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.Se usucă puiul cu prosoape de hârtie și se condimentează cu 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper. Gatiti pana se rumenesc si gatiti, 2 pana la 3 minute pe fiecare parte.
Transferați pe plăci individuale.
Combinați sosul de chili, sosul de soia și oțetul rămas, sucul de lămâie și zahărul brun într-un castron. Se amestecă untul de arahide și 1/4 cană de apă fierbinte. Lingură în ramekine mici sau boluri pentru scufundare.Se amestecă salata de castraveți și se servește cu puiul și sosul de scufundare.Scurtătură: Economisiți timp folosind un sos preparat de arahide (uneori numit sos satay) în locul amestecului de unt de arahide și sos de soia din rețeta de mai jos. Îl puteți găsi pe culoarul internațional la majoritatea supermarketurilor.