Saut bass cu lemongrass este un fără gluten, pescatarian și דל פחמימות, felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 5,71 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 41G de grăsime, și un total de 553 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de vin, sare și piper, smântână grea și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Încercați Biban de mare la cuptor cu lemongrass și ghimbir, Biban de mare ars cu crustă picantă de lămâie, și Pan Saut Biban De Mare Chilian pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 30
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Într-un vas mic de copt, stropiți sferturile de roșii cu uleiul de măsline și împrăștiați usturoiul deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
3
Adăugați crenguța de cimbru la roșii și condimentați cu sare și piper. Aruncați bine și aranjați roșiile cu pielea în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
4
Coaceți aproximativ 1 oră sau până când este foarte moale. Curățați sferturile de roșii. Lăsați roșiile în vas și aruncați crenguța de cimbru. Lăsați cuptorul pornit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
5
Între timp, într-o cratiță mică, combinați 3/4 cană de ulei vegetal cu puțin mai mult de jumătate din lemongrass feliat și aduceți la fierbere. Se fierbe la foc mic timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Elixirul G
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
6
Se ia de pe foc și se lasă să se absoarbă timp de 30 de minute. Se strecoară uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
7
Într-o cratiță medie, topiți 2 linguri de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
8
Adăugați șalota și gătiți la foc moderat până se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
9
Adăugați lămâia rămasă și coaja de lămâie și gătiți la foc mic timp de 10 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils Argintii
Elixirul G
10
Adăugați vinul și fierbeți până se reduce la jumătate, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
11
Se adaugă smântâna și se fierbe la foc mic până se reduce la 1/2 cană, aproximativ 15 minute. Se strecoară sosul într-o cratiță mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
12
Într-o cratiță medie cu apă clocotită, gătiți scallions timp de 1 minut. Folosind clești, transferați-le pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, Zdrobit
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
13
Tăiați scallions în lungimi de 2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, Zdrobit
14
Adăugați Juliana de praz în apă și blanch timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
15
Se scurge și se usucă cu prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
16
Într-o tigaie medie, încălziți 1/4 inch de ulei vegetal până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
17
Adăugați prazul și prăjiți la foc moderat până când sunt crocante, dar nu rumenite, aproximativ 3 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați prazul pe prosoape de hârtie și scurgeți. Se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
18
Puneți scallions în vas cu roșii și încălziți în cuptor. Între timp, într-o tigaie mare, încălziți 1/4 cană de ulei de lămâie până la sclipire. Condimentați fileurile de bas cu sare și piper, adăugați-le în tigaie și gătiți la foc moderat până se rumenesc ușor și doar opace, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Elixirul G
Ghimbir întreg, Zdrobit
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Bass
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
19
Transferați fileurile în farfurii și aranjați sferturile de roșii și scallions deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, Zdrobit
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
20
Aduceți sosul de cremă de lămâie la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Smântână
Elixirul G
21
Se ia de pe foc și se amestecă sucul de lămâie, apoi se amestecă restul de 1 lingură de unt până se omogenizează. Se condimentează cu sare. Dacă doriți, spumați sosul folosind un blender de imersie. Puneți sosul în jurul peștelui și stropiți o parte din uleiul de lămâie în jurul farfuriei. Se acoperă cu Juliana de praz prăjită și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Elixirul G
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Bomboane De Caracatiță Brite
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm