Saut bas cu dungi cu sos de lamaie-Caper
Saut bass cu dungi cu sos de lamaie-Caper este un fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și pescatarian felul principal. O porție conține 258 calorii, 30g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $3.83 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână unt, capere, file de bas cu dungi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Saut bass cu dungi cu legume de vară, Bas cu dungi coapte cu sare cu sos de lămâie din plante (Branzino Sotto Sale con Salmoriglio), și Bas cu dungi sotate cu Pesto de mentă și morcovi condimentați.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mare din oțel inoxidabil la foc mediu-mare.
Adăugați ulei în tigaie; rotiți pentru a acoperi.
Presărați fileurile cu sare și piper.
Adăugați fileuri în tigaie, cu pielea în sus; saut 4 minute sau până se rumenesc ușor. Întoarceți fileurile; saut 4 minute sau până la gradul dorit de coacere.
Scoateți din tigaie; păstrați cald.
Adăugați capere în tigaie; gatiti 15 secunde, amestecand frecvent.
Adăugați suc de scoici și suc de lămâie; aduceți la fierbere, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite. Gatiti pana se reduce la 1/4 cana (aproximativ 3 minute).
Scoateți tigaia de pe foc.
Adăugați unt; se amestecă cu un tel până se topește untul. Se amestecă pătrunjelul.
Notă de vin: plin de fructe și mineralitate, clasicul Domaine A et P de Villaine "Bouzeron" 2007 (23 USD), dintr-un mic oraș francez din CTE Chalonnaise, este un însoțitor ideal pentru acest bas cu dungi sălbatice răcoritor de simplu. -- Alexander Spacher