Saut ardei gras si porumb
Ardei gras si porumb saut fără gluten și vegetarian farfurie. Această rețetă servește 4 și costă 54 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 109 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Un amestec de sare, unt, porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Porumb, ardei gras si dovlecel saut, Broccoli și ardei gras roșu sote, și Pui si ardei gras saut pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o tigaie la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa, ardeiul gras și usturoiul; sotati 3 minute.
Adăugați porumb, sare și piper; sotati 3 minute.